MMTV Online

За нас

ММТВ ОНЛАЙН възроди култовата телевизия ММ

MMTV online е продължител на традициите на първата музикална телевизия в България ММ. Тя формира вкусове, образова музикално и направи звезди едни от най-популярните български изпълнители за последните 20 години. ММ отново е в ефир от 10 септември 2016г. Избрахме да бъдем пионери и този път и се завърнахме като изцяло дигитална медия и първата 24/7 онлайн телевизия в България. ММTV е микс от модерни технологии, внимателно подбрана музика и най-интересното и полезно в областта на лайфстайла.

ММТВ е медията на хората,на които 'ретро' ценностите им липсват. В програмата ни освен,че връщаме добре познати от близкото минало предавания като Музинки и Златни Хитове, залагаме и на нови оригинални и интелигентни предавания, в които ни гостуват хора,които си заслужава да бъдат чути.

Изключително се вълнуваме и ще се радваме,ако сте част от новата страница в историята ни. Нека я пишем заедно!

Гледайте ни 24/7 на вашия компютър, лаптоп, мобилен телефон или направо на телевизора ви вкъщи. Благодарим ви за подкрепата!

Продължаваме заедно...

Нашият екип

Asya Yocheva

Ася Йочева

ММ Утро с Ася

Ася попада в ММ едва на 17 години през 2002г. след тежък кастинг в съревнование с 400 души. Там 'прохожда' в занаята на телевизионна водеща и се налага като една от най-добрите сред колегите си. Остава до изненадващото закриването на медията през 2010г., изгражда кариера на актриса ('Забранена любов') и снима реклами. Тя с радост се включи като лице на новия сутрешен блок на възстановената телевизия 'ММ Утро с Ася'.

Pavel Vladimirov

Павел Владимиров

MusNight

Водещият на новото клубно шоу 'MusNight' на ММТВ онлайн Павел Владимиров е добре познат на зрителите от дългогодишната си работа като телевизионен водещ. Напоследък активно се изявява и като актьор, а самият той се определя като 'неженен, неосъждан, леко откачен'. Тъкмо си пасна на мястото в ММ.

Vanya Zapryanova

Ваня Запрянова

Музинки

Лъчезарната Ваня е нашето ново откритие. Поверихме и да води, и то сама, култовите 'Музинки'. Справя се повече от отлично и бързо се превръща в любимка на зрителите на ММТВ онлайн. Ваня е пълна с таланти – йога инструктор, може да пее, снима се в музикални клипове, тренира каскадьорство в НСА при Емил Видев и е бивша 'Мис Волейбол' от конкурса 'Мис Национален Отбор'.

Toma Zdravkov

Тома Здравков

На победителя от 'Music Idol' (2008) и фронтмен на група 'Тома' сме поверили предаванията и репортажите свързани с рок музика. Бойното му кръщение беше интервюто с барабаниста на 'Europe' Иън Хаугланд, с което Тома се справи блестящо. Предстои му тежко фестивално лято и още много уникални рок репортажи.

Rumi Ivanova
 

Румяна Иванова - Руми

MusNight / Златни Хитове

Тежката артилерия на българската журналистика е едно от лицата на ММ от близкото минало с предаванията си 'Mюзикфен' и 'Под дъгата'. След 5 години в медията Руми замина за Лондон и оттам работи повече от 15 години както за английски, така и за всички национални телевизии като кореспондент. Освен Програмен директор на ММТВ онлайн Руми се изявява временно и като ко-водещ на 'Musnight' и водещ на 'Златни Хитове'.

Адрес

Използвайте формуляра за връзка и ни изпратете отзивите си, подайте сигнал за технически проблем или запитване за бизнес или рекламна възможност.

бул. България 1, Административна сграда на НДК, ет. 8, офиси 3,4,5,6

Имате въпроси?

Image CAPTCHA