MMTV Online

За нас

ММТВ ОНЛАЙН възроди култовата телевизия ММ

MMTV online е продължител на традициите на първата музикална телевизия в България ММ. Тя формира вкусове, образова музикално и направи звезди едни от най-популярните български изпълнители за последните 20 години. ММ отново е в ефир от 10 септември 2016г. Избрахме да бъдем пионери и този път и се завърнахме като изцяло дигитална медия и първата 24/7 онлайн телевизия в България. ММTV е микс от модерни технологии, внимателно подбрана музика и най-интересното и полезно в областта на лайфстайла.

ММТВ е медията на хората,на които 'ретро' ценностите им липсват. В програмата ни освен,че връщаме добре познати от близкото минало предавания като Музинки и Златни Хитове, залагаме и на нови оригинални и интелигентни предавания, в които ни гостуват хора,които си заслужава да бъдат чути.

Изключително се вълнуваме и ще се радваме,ако сте част от новата страница в историята ни. Нека я пишем заедно!

Гледайте ни 24/7 на вашия компютър, лаптоп, мобилен телефон или направо на телевизора ви вкъщи. Благодарим ви за подкрепата!

Продължаваме заедно...

Нашият екип

Asya Yocheva

Ася Йочева

ММ Утро с Ася

Ася попада в ММ едва на 17 години през 2002г. след тежък кастинг в съревнование с 400 души. Там 'прохожда' в занаята на телевизионна водеща и се налага като една от най-добрите сред колегите си. Остава до изненадващото закриването на медията през 2010г., изгражда кариера на актриса ('Забранена любов') и снима реклами. Тя с радост се включи като лице на новия сутрешен блок на възстановената телевизия 'ММ Утро с Ася'.

Pavel Vladimirov

Павел Владимиров

MusNight

Водещият на новото клубно шоу 'MusNight' на ММТВ онлайн Павел Владимиров е добре познат на зрителите от дългогодишната си работа като телевизионен водещ. Напоследък активно се изявява и като актьор, а самият той се определя като 'неженен, неосъждан, леко откачен'. Тъкмо си пасна на мястото в ММ.

Vanya Zapryanova

Ваня Запрянова

Музинки

Лъчезарната Ваня е нашето ново откритие. Поверихме и да води, и то сама, култовите 'Музинки'. Справя се повече от отлично и бързо се превръща в любимка на зрителите на ММТВ онлайн. Ваня е пълна с таланти – йога инструктор, може да пее, снима се в музикални клипове, тренира каскадьорство в НСА при Емил Видев и е бивша 'Мис Волейбол' от конкурса 'Мис Национален Отбор'.

Toma Zdravkov

Тома Здравков

На победителя от 'Music Idol' (2008) и фронтмен на група 'Тома' сме поверили предаванията и репортажите свързани с рок музика. Бойното му кръщение беше интервюто с барабаниста на 'Europe' Иън Хаугланд, с което Тома се справи блестящо. Предстои му тежко фестивално лято и още много уникални рок репортажи.

Rumi Ivanova
 

Румяна Иванова - Руми

MusNight / Златни Хитове

Тежката артилерия на българската журналистика е едно от лицата на ММ от близкото минало с предаванията си 'Mюзикфен' и 'Под дъгата'. След 5 години в медията Руми замина за Лондон и оттам работи повече от 15 години както за английски, така и за всички национални телевизии като кореспондент. Освен Програмен директор на ММТВ онлайн Руми се изявява временно и като ко-водещ на 'Musnight' и водещ на 'Златни Хитове'.

Адрес

Използвайте формуляра за връзка и ни изпратете отзивите си, подайте сигнал за технически проблем или запитване за бизнес или рекламна възможност.

бул. България 1, Административна сграда на НДК, ет. 8, офиси 3,4,5,6

Имате въпроси?

Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.