MMTV Online

Иън Хогланд от Europe и Тома Здравков

Kатегория: 

1. Още сме под впечатлението от суперския концерт на Europe и нямам търпение да споделя с вас малко от интервюто, което даде специално за ММ ТВ онлайн барабанистът им Иън Хогланд. Това беше и бойното кръщение на Тома Здравков като репортер за медията ни, който се справи блестящо. Много яко стана, гледайте и завиждайте!

Тома: Джийн Симънс от KISS заяви, че рокът е мъртав... Каквоооо?

Иън: Аз мисля, че може би той е мъртъв, щом вярва в това, което е казал. Не мисля, че рокът някога ще умре, защото той дава възможност на младите хора да изразяват това, което носят вътре в тях. 

Тома: България е първата дата от турнето ви. Желая ви късмет и благодаря за интервюто!

Иън: И аз благодаря!

Тома: Благодаря за сбъднатата мечта!

2. Фондация Тротоара организира T.R.A.P. Fest Open Air под наслов "Музика, творчество и вдъхновение". Идеята на фестивалът е да се привлекът младите хора към различни видове изкуства, спорт и игри чрез работилници, workshop-ове и концерт. Събитието ще се състои на 24ти май, а мястото е клуб Маймунарника в Борисовата градина, началото е точно в 11 ч. Всички посетители ще могат да се включат в разнообразните работилници за рисуване, handmade art, актьорско майсторстсво, музика, танци, литература, настолни игри, екология, велосипеди и много други, като за всяка област ще отговарят ментори с опит и желание да зарибят младите хора. За финал фондация Тротоар ви е подготвила концерт с групите P.I.F & Frappe, The Lefties, Leever, Dreg Starz, Heartz Beat и други млади изпълните и банди като началото на това страхотно музикално преживяване ще бъде от 18:00 часа. Очакват ви томболи, поощрителни награди, а най-якото от всичко е, че входът е свободен.