Шведското дуо Icona Pop се завръща със силно лятно парче “Girls Girls”.

Icona Pop - шведското електро-поп дуо, оглавяващо класациите, се завръща с перфектната лятна песен “Girls Girls” през Record Company TEN/Big Beat Records. От песента струят сила и положителни емоции, което е присъщо на енергията в поп парчетата на Icona Pop.

icona-pop-girls-girls-mmtv.jpg

“Girls Girls” (написана с помощта на близката им приятелка Tove Lo) е с типичното звучене, което очакваме от дуото. С лято, изпълнено с фестивали, включително Roskilde в Дания на 30 юни и участие на Ushuaia Ibiza с The Chainsmokers, “Girls Girls” е перфектният саундтрак за лятото, отбелязващ завръщането на една от най-горещите шведски женски банди.

tove-lo-icona-pop-mmtv.jpg

Icona Pop се състои от Caroline Hjelt и Aino Jawo, които привличат светлината на прожекторите към себе си с тройно платинения сингъл “I Love It” с участието на Charli XCX, който до момента има над 8 милиона продадени копия и над 400 милиона преслушвания по целия свят.

Скорошният им проект “Weekend” с чикагското дуо Louis The Child влезе в iTunes Dance Top 10, има 4,5 милиона преслушвания само в Щатите и звуча на Coachella. Завършвайки 2016 с участие на престижния Nobel Peace Prize Concert в Осло, дуото от Стокхолм натрупа световна слава с кампанията с козметичните титани Make Up Forever и с участието си в анимирания филм “Trolls” на DreamWorks.

Слушайте в Apple Music: http://hyperurl.co/4dpq8z

Гледайте текстовото видео в YouTube: http://hyperurl.co/bt8rja

icona-pop-mmtv-charli-xcx.jpg