Това е музикалното продължение, от което никой не е имал нужда:

Сиско преиздаде не-безизвестният му хит ''Thong Song" - ''Песен за прашките" заедно с Норвежкото трио JCY, придружено от видео, което е главно с кадри на... [няма как да го кажем по друг начин] - женски задници.

thong-song-mmtv-sisqo.jpg

Сиско обяснява в интервю:

''Многократно ме караха да преиздам 'Thong Song' през годините и аз всеки път отказвах, до момента докато не чух новата версия на JCY. Ремикса беше мноого добър и тогава реших, че е дошло времето ''да подменя джантите на Бугатито.''

Вече можем да чуем резултата, и бихме се обзаложили, че тази обща работа между Норвегия и Америка може да се превърне в летен хит по целия свят.

JCY заснеха и видео към песента във Флорида, в който участва и самия Sisqó. Нещото, което липсва в новото видео са легендарните движения на Сиско от оригиналния клип. Той обяснява в интервю за Buzzfeed, че това се дължи на нараняване, точно преди снимките, в което той си чупи три ребра. Сиско обаче се справя и за няколко часа успява да научи новата хореография.

А сега малко и за другата част от проекта, триото JCY:

Приказката на JCY започва през 2015 с  официалния ремикс на “Don’t Worry” на Madcon и песента им “Wasting Your Time” с Alida, която завладя плейлистите на NRK Radio P3 тази година.

Зад артистичния псевдоним Club Juicy стоят Chris Stallion и Patski Love [също познати като Chris Welsh и Patrick Hauge], които са виновни за стотици партита в и около Осло. Клубните гурута не задържат таланта си да създават пълнещи дансингите денс парчета за себе си - споделили са скандинавските си творби с меломани в Ню Йорк, Лас Вегас, Лос Анжелис, Париж и Берлин.

jcy-thong-song-mmtv.jpg

Подробен списък с всички известни музиканти, с които са работили, би бил прекалено дълъг, но през последните няколко години Club Juicy са изпълнявали за и с артисти като Snoop Dogg, The Chainsmokers, Calvin Harris, Lil Jon, Major Lazer, Zedd и Steve Aoki.

Освен споделената им страст към маратонки, студийни аксесоари и сух хумор, JCY споделят и ненадмината страст към поп музиката.

RykkinnFella има 60 милиона преслушвания на невероятните си парчета, вариращи от поп химни до норвежки хип-хоп.

Англо-норвежецът Chris Stallion може да проследи началото на кариерата си като DJ до момчешката си стая, и може да се похвали със собствена звукозаписна компания, радио шоу и номинирана за награда Spellemann рап група [Oslo Fluid].

Patski Love създава микстейпове и се изявява като DJ в близкия клуб още като ученик, и се превръща във важна част от скандинавските класации в края на 90-те с норвежката хип-хоп сензация Multicycle.

jcy-ft-sisqo-thong-song.jpg