x

Запиши се за нашия електронен бюлетин

ЗА НАС

Здравейте и добре дошли на сайта на MMTV!

От 10 септември 2016г. музикална телевизия ММ отново е в ефир!

Ние сме екип от влюбени в идеята ММ ентусиасти, които обичат хубавата музика,качествената

журналистика и подкрепят каузата за шанс на талантливи изпълнители от България и Европа чрез нашата онлайн медийна платформа за музика и лайфстайл www.mmtvmusic.com.

MMTV, MM Artists Agency и www.mmtvmusic.com са собственост на ММ Ню Медиа Груп ООД.

Базирани сме в София, България, но работим активно и от Лондон, Великобритания и отразяваме музикални събития и фестивали из цяла Европа.

Мениджърският екип на MMTV е с над 20 години телевизионен опит у нас и в чужбина.Освен собствена оригинална продукция, голям опит имаме и в заснемането на корпоративни видеа,ексклузивни новинарски емисии,репортажи и интервюта със световно известни изпълнители,спортисти и хора на изкуството, взети от различни точки на Европа.

Удоволствие е за нас да ви помагаме в избора на музиканти за вашият празник, клуб или фирмено събитие.Работим както с млади и утвърждаващи се изпълнители, така и с едни от най-известните в България. Вижте сами повече за тях в MM Artists Agency.

С радост създаваме видео продукция, заснемане и излъчване на събития, концерти и корпоративни проекти на живо чрез Live stream на възможно най-високо професионално ниво.

За нас няма малки и големи клиенти, всеки един от вас е важен и с радост ще споделим знания и опит, за да сме ви от помощ.

Обадете ни се или направо елате да пием по кафе!

Video production & Live Stream

Да, може и с телефон…Но ако искате да ви вземат насериозно ние сме готови да помогнем.Обадете ни се, за да разберем как може да ви бъдем полезни.

След навлизането на аматьорските филмчета в You tube, зрителят сякаш изгуби естетическата мярка за красиво и качествено.

Нека вашето видео бъде различно.Заснето така, че на вас и на потенциалните ви нови клиенти и партньори да им е кеф да си го пускат. Отново и отново. И така ненатрапчиво, с чувство за хумор, когато е необходимо и с много грижа за максимално добър имидж на бранда или услугата ви зрителят ще ви Запомни. И разбира се, най-важното, ще си спести време да чете информация и дълги PDF файлове и да търси по сайта ви подробности за продуктите и услугите ви.

А всичко е на едно видео разстояние. Ако имате идеята какво точно ви е нужно и искате да ни я изпратите пишете ни на info@mmtvmusic.com, тел. 02/ 494 09 26.