Реклама

ММ Ню Медиа Груп ООД e собственик на сайта www.mmtvmusic.com, интернет телевизията MMTV за музика и лайфстайл и агенцията за артисти MM Artist Agency.

Имаме завършен цикъл от услуги за видео заснемане на предавания, концерти, рекламни спотове, корпоративни и презентационни видеа и всичко, свързано с визията на компанията и продукта ви, направено от професионалисти с над 15 години опит във Великобритания, Италия, Австрия, Холандия и България.

Имаме амбициите да помагаме на партньорите ни да достигнат до най-модерно мислещата и с възможности аудитория от жени и мъже 18-49 г., с особен акцент върху интелигентните градски хора на възраст 25+, които не следят традиционните източници на информация, а са почти изцяло в интернет.

Ние с огромна отговорност и внимание поехме ангажимента по възраждането на култовата музикална телевизия ММ, първата в България, и с много любов и ентусиазъм постепенно изграждаме новият и облик като се придържаме строго към нейната добре позната уникалност чрез музиката, която единствено ние пускаме в ефира на България, оригиналният дизайн на медията и възможността на нови лица, предавания и непознати изпълнители да открият своята публика. Телевизия ММ винаги е била различна и с пълноценно, запомнящо се присъствие. Нека нашите достойнства бъдат в услуга на вас, нашите фенове, партньори, рекламодатели и спонсори.

Не се колебайте да се свържете с нас на тел.+359 988 777 659 или ни пишете на media@mmtvmusic.com

Следете ни навсякъде и по всяко време онлайн и на вашия мобилен телефон, лаптоп или компютър. Всичко от което се нуждаете е… интернет.

MMTV music & lifestyle. Музиката, която ви прави щастливи!

ИЗБОРИ 2024

Условия и тарифа за отразяване на предизборна кампания за изборите за Европейски парламент от Република България и за Народно събрание на 9 юни 2024 г. в сайта mmtvmusic.com.

Предизборната реклама в сайта mmtvmusic.com, собственост на ММ Ню Медиа Груп ООД, съблюдава законовите изисквания за предизборна кампания:

 • Предизборната кампания започва в 00:00 ч. на 10.05. 2024 г. и приключва в 24 ч. на 07.06.2024 г.
 • Предизборната кампания се отразява под формата на интервюта, видео визитки, репортажи, диспути в подкаст, ПР публикации, банери и други форми договорени от медията и упълномощени представители на партиите, коалициите от партии и инициативните комитети.
 • Всеки материал трябва да съдържа недвусмислено и разбираемо послание, че купуването и продаването на гласове е престъпление.
 • Кампанията се води на български език.
 • Във всеки материал трябва да бъде отбелязано от чие име се публикува като следва да се посочва името на Възложителя (конкретната партия, коалиция от партии или инициативен комитет).
 • Предоставят се  едни и същи условия и цени на всички политически партии, коалиции  от партии и инициативни комитети. Всяка реклама се осъществява при условията на 100% авансово заплащане.
 • Всеки материал се отделя чрез визуален, звуков или аудио-визуален знак, че съответният материал е платен.
 • В материалите не може да се използват химна, герба и знамето на Република България или на чужда държава, както и религиозни знаци или изображения.
 • Материалите не може да съдържат дискриминация, основана на расов, етнически или друг признак.
 • Всеки материал трябва да бъде в съответствие със законите на Република България;
 • Ръководството и екипа на mmtvmusic.com спазват принципите на равнопоставеност и обективност при отразяване на проявите на партиите, коалициите и инициативните комитети. Съгласно законовата база не се излъчват или публикуват анонимни материали.
 • Забранява се използването на материали, които застрашават живота и здравето на гражданите, частната, общинската и държавната собственост, както и на материали, които накърняват добрите нрави, честта и доброто име на кандидатите или трети лица.

ТАРИФА ЗА ПРЕДИЗБОРНА РЕКЛАМА

Видео визитка/ репортаж 3-5 минути – 1500 лв на първа страница в раздел ‘’Видео на седмицата’’

*в цената не влиза заснемане и монтаж на видеото, което се калкулира отделно 750 лева за снимки в София и 950 лв в страната.

Гостуване в подкаст / видеокаст – 2500 лв

Интервю – 1250 лв

ПР статия/  предизборна хроника за предстоящи събития, публикувана в сайта, предоставена от рекламодателя– 750 лв

Авторска статия -1100 лв

Банер 300 х 250 – 550 лв за 7 дни

Банер 300 х 600 – 950 лв за 7 дни

Wallpaper 1920 x 1080 – 1000 лв за 7 дни

По отношение на публикуване и излъчване на излъчването на агитационните материали ще се прилагат условията за реклама, публикувани в сайта mmtvmusic.com на ММ Ню Медиа Груп ООД, които могат да бъдат видяни в раздел реклама, доколкото те не противоречат на настоящите Условия и императивните разпоредби на българското законодателство.