Реклама

ММ Ню Медиа Груп ООД e собственик на сайта www.mmtvmusic.com, интернет телевизията MMTV за музика и лайфстайл и агенцията за артисти MM Artist Agency.

Имаме завършен цикъл от услуги за видео заснемане на предавания, концерти, рекламни спотове, корпоративни и презентационни видеа и всичко, свързано с визията на компанията и продукта ви, направено от професионалисти с над 15 години опит във Великобритания, Италия, Австрия, Холандия и България.

Имаме амбициите да помагаме на партньорите ни да достигнат до най-модерно мислещата и с възможности аудитория от жени и мъже 18-49 г., с особен акцент върху интелигентните градски хора на възраст 25+, които не следят традиционните източници на информация, а са почти изцяло в интернет.

Ние с огромна отговорност и внимание поехме ангажимента по възраждането на култовата музикална телевизия ММ, първата в България, и с много любов и ентусиазъм постепенно изграждаме новият и облик като се придържаме строго към нейната добре позната уникалност чрез музиката, която единствено ние пускаме в ефира на България, оригиналният дизайн на медията и възможността на нови лица, предавания и непознати изпълнители да открият своята публика. Телевизия ММ винаги е била различна и с пълноценно, запомнящо се присъствие. Нека нашите достойнства бъдат в услуга на вас, нашите фенове, партньори, рекламодатели и спонсори.

Не се колебайте да се свържете с нас на тел.+359 988 777 659 или ни пишете на media@mmtvmusic.com

Следете ни навсякъде и по всяко време онлайн и на вашия мобилен телефон, лаптоп или компютър. Всичко от което се нуждаете е… интернет.

MMTV music & lifestyle. Музиката, която ви прави щастливи!