Общи условия

Общи условия за ползване на сайта www.mmtvmusic.com

Тези общи условия уреждат взаимоотношенията между потребителите на медийната платформа www.mmtvmusic.com и нейният собственик ММ Ню Медиа Груп ООД, които възникват във връзка с навигацията в сайта, ползване на услугите в него, както и при извършване на покупко-продажба по електронен път.

Общите условия могат да бъдат променяни по всяко време и влизат в сила от момента на публикуването им в уебсайта.

Сайтът www.mmtvmusic.com е собственост на ММ Ню Медиа Груп ООД, ЕИК 204211833,с адрес

Гр. София, площад ‘’България’’1, Административна сграда на НДК, ет. 8.

Потребител е всяко физическо или юридическо лице, което използва уебсайта www.mmtvmusic.com и което се счита, че е приело и ще спазва общите ни условия, ако продължи да разглежда страници в него и да ползва предлаганите услуги.

Потребителят получава правото да използва услугите на сайта ни единствено с нетърговски цели, ако не е договорено писмено друго.

Съдържанието на сайта ни е под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.

Използването на части от текстово, фото и видео съдържание от сайта ни се допуска само, когато е посочен източникът или бъде добавен линк към www.mmtvmusic.com.

Абсолютно забранено е препечатването на цели материали и използването на авторски фото и видеоматериали от сайта без писмено разрешение от ММ Ню Медиа Груп ООД.

На сайта е забранено публикуването на порнографски материали, подтикване към насилие и жестокост или разпостранение на полова, религиозна и расова дискриминация. Забранено е и рекламирането на наркотични и упойващи вещества и друго съдържание, противоречащо на действащото законодателство.

Категорично не се толерира използването на обидни думи и квалификации или уронване престижа на www.mmtvmusic.com, ММ Ню Медиа Груп ООД и трети лица.

ММ Ню Медиа Груп ООД и www.mmtvmusic.com не носят никаква отговорност:

  • За причинени вреди или пропуснати ползи на Потребителя вследствие на използването или невъзможността от използването на сайта ни или услугите в него.
  • За информацията, която е публикувана в сайтове, към които има линк в www.mmtvmusic.com , както и последствията, произтекли от тяхното ползване.
  • Изразените мнения и квалификации в коментарите под публикуваните в сайта ни материали.
  • Съдържанието на всички видове реклами, публикувани на сайта.

Ако сметнем, че Потребител нарушава Общите условия на сайта, то ние си запазваме правото незабавно да преустановим достъпа му до www.mmtvmusic.com.

MM Ню Медия Груп ООД си запазва правото да променя съдържанието или дизайна на www.mmtvmusic.com без да дължи предварително уведомяване на Потребителя.