Alice Merton – EXIT Festival 2018

Alice Merton на EXIT Festival 2018 – Interview and Live

Вижте кадри от интервюто и изпълнение на живо на Alice Merton заснети от телевизия ММ на EXIT Festival 2018.

А ето и част от интервюто, което Алис даде за Руми пред камерата на ММТВ:

Руми: Здравей Алис, много се радвам да си говорим пак шест месеца след първата ни среща. Ти си на върха на славата. Как те промени това, промени ли се изобщо?

Алис Мъртън: Мисля, че съм си същия човек. Същата весела натура, щастлива, че правя това, което обичам и се наслаждавам на целия процес.

Руми: Да поговорим за новия ти сингъл ‘Lash Out’, той е по-рок, повече в стилам който обичаш да правиш?

Алис Мъртън: Обичам да експериментирам с различни стилове. Стремя се всяка песен да бъде малко по-различна от предишната. ‘Lash Out’ изразява моята емоция. Когато пиша музика искам да изкажа, това което е в мен и да го предам чрез музиката. Тов е, което се старая да правя. Затова ‘Lash Out’ трябваше да е по-рок-и, трябваше да е удар в лицето, трябваше да има по-засилена китарна линия. Много съм щастлива, че това е следващата песен, която ще издам.

Руми: Когато те видяхме на сцената за първи път на Eurosonic от теб блика такава енергия! Извън сцената си толкова нежна, мила и след това на сцената си коренно различна… Какво е това, което те прави толкова необуздана на сцената?

Алис Мъртън: Някои хора може би го наричат раздвоение на личността J Шегувам се. Не знам. Не съм разбрала още какво е и откъде идва тази енергия. Имам усещане, че част от мен не е тук, не живее в реалния живот и когато изляза на сцената и това нещо се появява.

Руми: Ами тогава коя си ти на сцената Джекил или Хайд? Добрия или лошия?

Алис Мъртън: Мисля, че на сцена съм лошия… Но в реалния живот съм добрият герой.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *