Кой какво празнува – Св. Валентин, Трифон Зарезан или и двете?

Spice Girls отново заедно!

Spice Girls отново се събират – е новината, която преди броени дни доведе до делириум бившите девойки, а сега 40 плюс

Според Бейби Спайс, Ема Бънтън, светът се нуждае от Girl Power, а според нейни колеги петте пораснали момичета се нуждаят от малко пари.

Конкретно тук говорим за 10 милиона лири за всяка една от тях. Тази крехка сума ще бъде достатъчна за участие в реалити шоу в Китай. Може би за диск с The Best, много реклама на спонсори и…. световно турне, което се очаква да бъде обявено около Великден. Инициатор на това емоционално за милиони техни фенове събиране е човекът създал Spice Girls – Саймън Фулър. Той прави това след като неговият адаш Саймън Кауъл отказва да подпише договор с тях като заявява категорично, че няма да им се получи. Явно радарът за откриване на златни кокошчици нещо е засякъл. Случва се и на най-добрите да сбъркат. А ние нека припомним за по-младите ни зрители кои са Spice Girls: Мелани Си е Спорти спайс, Ема Бънтън е Бейби Спайс, Мел Би е Скери Спайс, Гери Хорн (бившата Халиуел) познаваме като Джинджър Спайс и Виктория Бекъм в ролята на Пош Спайс.

Оставаме с наостроени уши за всичко по-интересно около най-успешната женска група в музикалната история. Дано не си оскубят косите преди да са започнали ангажиментите им.

Св. Валентин, Трифон Зарезан или и двете?

Незвисимо от това какво празнувате Св. Валентин или Трифон Зарезан 14-ти февруари наближава и сега ще ви разкажа за няколко места, на които можете да отпразнувате каквото там празнувате:

Белослава представя „Всяка година по същото време”. Любимата къдрокоса изпълнителка ще бъде в компанията на своята банда, която е неотлъчно с нея на лайф концерти. Мястото е София Лайв Клуб, часът 22:00.

• Сменяме стила на рок, локацията със City Stage, а бандата става D2. Само часът остава същия, за датата няма нужда да казвам нищо. Предварително закупените билети ще са на цена от 10 лева, а тези на място ще струват 15. Така че, правете си сметката!

• Очарователните Веси Бонева и Светлин Къслев на саксофон ще ви накарат да се влюбите в музиката, а защо не и в тях!? Бар Синатра София, 30 минути след полунощ.

Черно Фередже ви очакват в Mixtape 5 точно в 21:00 часа, за да си попеете, попиете и потанцувате заедно.

• Ок, знам, че вече сериозно започвам да ви затруднявам с избора къде точно да отидете, но не мога да не ви кажа и за този концерт. Обещавам, последно е и ще бъда кратка – група Остава, клуб Терминал 1, 22:00 часа.

Щом ще си говорим за любов, алкохол и жени не мога да не ви кажа и за рубриката ни Diva-licious. Нея може да гледате всеки ден от 08:15 до 09:00 и от 19:00 до 20:00 часа. Там ще чуете най-добрите женски изпълнения от 70-те до днес на нашият сайт mmtvmusic.com както и в мрежата на Bulsatcom Fusion, Neterra TV и TiVi.BG.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *