Текстът на Ива Банкова от Варна спечели конкурса на Телевизия ММ

На 15 февруари обявиха резултатите за избор на текст за нова песен

Текстът на Ива Банкова от Варна спечели конкурса на Телевизия ММ

Новаторската идея на първата музикална телевизия в България бе подкрепена от екипа на COR Plus, организатори на Десетото национално състезание по творческо писане на английски език, на което ММТВ е медиен партньор.

participants-mmtv-song-competition
Награждаването се проведе в Американския Университет в Благоевград

В юбилейното му издание взеха участие над 3300 ученици от 147 училища от цялата страна от 6-ти до 12-ти клас, които развихриха въображение и талант и показаха завидни умения да се изразяват отлично и на чужд език.

За честта да се напише музика, запише песен и направи видео бяха предложени текстовете на Рада Гаврилова от София, Калина Христова от Русе и Ива Банкова от Варна.

iva-bankova-winner-mmtv-konkurs
Ива Банкова, победител в конкурса на Телевизия ММ

С почти пълно единодушие, след гласуване в социалните мрежи и на сайта на телевизията mmtvmusic.com, победител стана текстът ‘’East of the Sun and West of the Moon’’ на ученичката от 11-ти клас на ГПЧЕ ‘’Йоан Екзарх’’ във Варна Ива Банкова.

Освен, че пише добре на английски език, Ива пее и свири на пиано. Нямаме търпение да чуем и видим резултатът от това супер свежо начинание!

Музикалната медия на България остава вярна на каузата да подкрепя млади таланти, независимо от езика на който се изпълнява песента.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ, NET 1 и bgtime.tv.