Джон Леджънд ще играе Христос

От NBC съобщиха, че John Legend ще играе Христос. MMTV.

От студиото NBC вече избраха кой ще изиграе Исус Христос в новата продукция на студиото.

След като поставиха Алис Купър в образа на Цар Ирод, се разбра, че John Legend е щастливецът, който ще влезе в ролята на Спасителя.

Концертното шоу Jesus Christ Superstar Live!’ ще започне излъчването си от Бруклин, Ню Йорк, от 1-ви април 2018 г. Премиерата съвпада с празнуването на Великден. Това е 46 години след като мюзикълът на Андрю Лойд Уебър е показан за първи път в Бродуей.

mmtv-john-legend-jesus-christ-superstar-musical-1.jpg

Управителят на NBC Entertainment Робърт Грийнблат споделя, че от студиото са радостни, че „музикален артист и продуцент от световна класа, какъвто е Джон Леджънд“ ще изпълнява ролята на Исус. За избора Грийнблат споделя още:

„Мюзикълът се нуждае от певец с изумителен гласов диапазон и актьор със страхотна дълбочина. Няма никой по-добър, който да пресъздаде историята пред нова публика. Изборът му носи нови хоризонти, защото традиционният образ на Христос ще бъде видян по нов начин.“

Самият Леджънд изрази вълнението си в Twitter, а по-късно каза в изявление. „Това е много силен и значим мюзикъл, затова съм благодарен да бъда част от него.“ Изпълнителят има вече опит пред камера, като последното му участие беше в друг музикален филм – „Ла Ла Ленд“. Тази година той спечели 6 статуетки „Оскар“ и стана най-награждаваната лента в историята на отличието „Златен глобус“.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Снимки: Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *