Еn Vogue и Bomfunk MC’s с първи концерт в България

И двете формации пристигат за първи път в България специално за SPICE Music festival 2020

Еn Vogue и Bomfunk MC's с първи концерт в България | MMTV
Еn Vogue и Bomfunk MC’s ще изнесат концерт за първи път в България на SPICE Music Festival 2020

Kosheen, Nana, Vengaboys и Double You са част от програмата на най-голямото парти през следващата година!

Специално за фестивала от САЩ ще долети една от най-известните и успешни женски групи на всички времена – Еn Vogue. Вече 30 години Еn Vogue държат високо вдигната летвата на дамските формации в музикалната индустрия, а успехът им се измерва само в милиони – от над 20 милиона продадени копия от първия им албум, до над 25 милиона гледания на хитовете им в Youtube!

SPICE Music festival 2020 е уникалният ви шанс да си припомните хитовете Free Your Mind, Don’t Let Go, Whatta Man и много други

Bomfunk MC’s са втората голяма изненада в програмата на фестивала 

Финландската хип-хоп група се събра отново през 2018 след 13-годишно музикално затишие и вече са готови с нови парчета и чисто нов римейк клип на най-големия си хит Freestyler. Концертът им на SPICE Music festival 2020 ще бъде цял час и феновете ще могат да чуят всички добре познати техни хитове от края на 90-те.

С едночасов концерт и група на живо в програмата на SPICE Music festival 2020 ще се включат и британците Kosheen, които след появата си в края на 90-те превзеха музикалните чартове с неповторими хитове като Catch, Hide U и др.

И както не веднъж сме казвали – изненадите ни никога не свършват!

Какво е парти на 90-те без любимецът на българската публика Nana? Няма нужда да си го представяте, защото и той пристига в Бургас, за да вдигне градуса на купона с хитовете Lonely, Remember the time, He’s Comin’ и др.

Напомняме, че тази година фестивалът ще бъде цели три дни – 7, 8 и 9 август 2020 г. и отново ще се проведе на територията на Пристанище Бургас. Фестивалната зона ще бъде по-голяма, сцената и цялостната хореография – още по-мащабни.

Припомняме ви и останалите изпълнители, които ще пристигнат за най-голямото парти на 2020 г в Бургас, като общият им брой вече е 17!

Това са C+C Music Factory и Sonique, мамбо фурията Lou Bega, Corona с участието на бразилската дива Олга де Суза, германските хип хопъри C-Block, испанките Las Ketchup, Reel 2 Real ft. The Mad Stuntman, който също ще видим за първи път на фестивална сцена у нас, Rozalla с „Everybody’s free”, италианската денс формацията Black Box, LayZee aka Mr.President, който ще ни върне в 1996 с „Coco Jamboo”и британското дуо Maxx, което от 2019 отново се завърна на сцената.

Както на първото издание на SPICE Music Festival 2019, така и през август 2020 на сцената ще се качат и български изпълнители, които ще бъдат обявени в началото на следващата година. Организаторите обаче издават, че подготвят голяма изненада за феновете на българската музика!

Както на първото издание на SPICE Music Festival 2019, така и през август 2020 на сцената ще се качат и български изпълнители

Очакваме всички фенове на музиката от 90-те, за да си припомним едни от най-добрите хитове от тези години, при това в уникален формат, на метри от морския бряг, в компанията на любими хора и незабравими спомени! Билети за SPICE Music Festival 2020 могат да бъдат закупени от EpayGo и в мрежата на EasyPay в цялата страна.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *