Carl Cox се връща на EXIT със специален тричасов сет!

Carl Cox се връща на EXIT със специален тричасов сет! | MMTV

Един от най-добрите Dj-и на всички времена, a за мнозина и самият символ на тази професия, великия Carl Cox отговори на призива на феновете

Той потвърди завръщането си към легендарна Dance Arena на Exit Festival следващото лято!

Благодарение на него енергията на събитието ще бъде в най-високата си точна още от първия ден – 4 юли. Carl Cox ще завърши деня на фестивала със специален тричасов сет, продължаващ до ранни зори!

По същото време отбелязваме и десетгодишнина от неговото първо участие с известния му сет от 2009 г., който се смята за едно от най-големите партита в електронната музика.

“Едно от най-хубавите изживявания, който съм имал е без съмнение участието ми на EXIT festival

Carl се съгласява и добавя:

Carl се съгласява и добавя

“Трябва да си себе си, твоята душа, да изразяваш кой си ти всъщност, а това е нещо, което наистина е особено важно за EXIT„

Въпреки че връзката му с EXIT е силна и трайна, той не е участвал в EXIT Dance Arena от години. Това е така заради решението му да намали броя на участията си, до колкото е възможно по-малко. Това прави всяка от неговите изяви пред публиката изключителна и не бива да се пропуска.

“Всички в екипа на EXIT са страшно развълнувани от участието на Carl следващата година!”

сподели организатора на събитието Dušan Kovačević като добави:

“От както Carl реши да съкрати участията си и да участва само в специални събития, въпросът винаги беше дали той ще се завърне. Емоционалната покана, която изпратихме заедно с феновете, потвърди, че Карл иска да се върне на EXIT, за да запише някои от най-добрите страници в историята на книгата на любимата ни Dance Arena.”

Завръщането на тази легенда на EXIT се случи след съвместни усилия между организаторите на фестивала и многобройните фенове. Скоро след като спечели годишната анкета, феновете му гласуваха желанието си да го видят на Dance Arena.

Скоро след като спечели годишната анкета, феновете му гласуваха желанието си да го видят на Dance Arena.

EXIT публикува видео, в което те канят “King Carl” да се завърне в Крепостта

Феновете се включиха, като публикуваха видеото с хаштаг #CarlCoxEXIT, и покана към живата легенда да се върне пред „най-упоритата публика“, както ги той сам ги нарече в едно от многобройните си интервюта за фестивала EXIT.

Популярният DJ веднага отговори, че наистина ще свири официално на Best Major European Festival. В едно свое интервю, Carl Cox каза, че EXIT е длъжен да получи “поне още две или три от тези награди в бъдеще” след първата титла, спечелена през 2013 г. и пророчеството наистина се сбъдна по-рано тази година.

Carl, come back:

Carl Cox е един от най-търсените диджеи в света в продължение на десетилетия и след 15 сезона на легендарните си “Revolution” партита на IBIZA, той напуска Space club през 2016 като човекът имал участия в едни от най-великите клубове в света, което неофициално го коронова за на Краля на Острова. Освен това до 2017 г. той имаше своето Global Radio Show, което имаше до 17 милиона слушатели седмично в 35 страни, след 16 години в ефир.

С всеки EXIT билет притежателя му получава като подарък още два летни фестивала!

С навлизането на празниците, EXIT обяви ваканционната оферта, където закупуването на билета за фестивала EXIT ви дава билети за още два плажни фестивала в Адриатическо море, като подарък!

Sea Star Festival е първият, който отваря летния сезон на красивия хърватски бряг през уикенда на 24-25 май, както и Sea Dance Festival да го затворим в края на август в Черна гора! Трябва само да потвърдите пристигането си на Sea Star и /или Sea Dance като се регистрирате за безплатни билети от 1 до 28 февруари на Exitfest.org. Офертата е валидна и за всички, които вече са закупили билетите за EXIT 2019.

EXIT билети могат да бъдат намерени на exitfest.org или www.bilet.bg

EXIT Festival ще се проведе на 4-7 юли 2019 на Петроварадинската крепост в Нови Сад, Сърбия, а първите артисти са вече обявени – The Cure, Carl Cox, Greta Van Fleet, Dimitri Vegas&Like Mike, Phil Anselmo&The Illegals, Sofi Tukker, Tarja, The Selecter, Peter и the Test Tube Babies много още предстои да бъдат обявени в началото на следващата година.

EXIT Festival ще се проведе на 4-7 юли 2019 на Петроварадинската крепост в Нови Сад, Сърбия

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *