Латино музиканти превземат Цигов Чарк с Latino Picnic

Латино музиканти превземат Цигов Чарк с Latino Picnic
След като латино музиката оглави световните чартове и започна да диктува тенденциите в модата и храната дойде време и за първия по рода си Latino Picnic в България

Събитието ще се проведе на 20 Юли 2019 г., на брега на язовир Батак в Цигов Чарк, и обединява красивата природа, прясно приготвена тематична храна, свежи напитки и едни от най-добрите латино музиканти и танцьори в страната.

Програмата започва в 15:00 ч. с изпълнение на живо на кубинската певица Dolores Estrada, която има стотици представления зад гърба си, като част от световноизвестния шоу балет “Internacional Varader“. След нея на сцената се качва международната шампионка по салса свободен стил Таня Тончева, която е приготвила атрактивни стъпки и движения по салса, подходящи както за начинаещи, така и за напреднали танцьори.

Таня Тончева и Dolores Estrada
Таня Тончева и Dolores Estrada

Участник в Latino Picnic е и Димитър Лазаров – De Fuego, който също е международен шампион по салса, както и основател на една от най-големите танцови школи у нас.

Участник в Latino Picnic е и Димитър Лазаров - De Fuego, който също е международен шампион по салса, както и основател на една от най-големите танцови школи у нас.
Димитър Лазаров – De Fuego

Освен танцьор, той е певец и създател на музикалната банда”De Fuego Orchestra“, с която на събитието ще изпълнят популярни латино хитове и свои авторски песни.

Организаторите от пиар и продуцентска къща Plovdiwood Ent. напомнят всички присъстващи да си носят постелка, шапка или чадър, както и удобни обувки за много танци. Повече за събитието на:  https://www.facebook.com/Latinopicnic/

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.