Клуб CITY STAGE на една година!

Клуб CITY STAGE на една година! | MMTV Online

Преди една година трима приятели решиха да рискуват и да трансформират пространство в подлеза на НДК в нов модерен нощен клуб. Решават да направят просторен клуб с отличен звук, усмихнат екип и добре подбрани събития и изпълнители.

На фона на десетките клубове в столицата появата на City Stage изглеждаше доста рискова. 365 дни по-късно, на 29 септември 2018г., клубът вече си е извоювал място в сърцата на фенове и музиканти.

Амбициозната програма на празника за първия им рожден ден показва, че посоката е все напред и нагоре. А силната конкуренция е жизнено важна за качеството на клубния ни живот, и без това съсредоточен през студените месеци основно в София.

Стефан Вълдобрев с великаните-музиканти от ‘’Обичайните заподозрени’’ откриха ударно празничната вечер и почти до края на партито бяха свързващото звено между гост-звездите и младите надежди на българската музика, изявяващи се на двете сцени на клуба. Рут Колева, Мастило, Остава, Михаела Филева, The Gentlemen, Мила Роберт, Светла Дионисиева, Ния Петрова, Seconday  и Rossn’Lorina с кеф пяха за рождениците пред пълния с усмихната публика City Stage.

Вижте повече в специално подготвеното от екипа на телевизия ММ видео:

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *