Кои са артистите на фестивала Rebel Rebel Vol.2?

Кои са артистите на фестивала Rebel Rebel Vol.2?

Винаги свободни заедно горим!

На 10 и 11 септември десет от най-добрите актуални алтернативни български банди, обединени от стремежа към свобода и бунт, се събират на една сцена за Rebel Rebel Vol. 2 в Aрена София ( Столичен Колодрум Сердика ). Билетите за събитието вече се продават в мрежата на bilet.bg.

Групите, които запалват пламъка на събитието тази година са приятелите и свободните музиканти от: ALI, Bloodrush, Cut Off, Der Hunds, Expectations, Hellion Stone, Lek City Case, Me And My Devil, Saint Electrics и Soundprophet.

Второто издание на Rebel Rebel идва с деликатната смелост да бъдеш бунтар, но – елегантен, без поза и гръмогласност

Десет български групи, които горят заедно с чистия дух на музиката, ще се качат на една сцена за две софийски вечери в София, за да празнуват приятелството, широкия кръгозор, смисъла да правиш това, което ти харесва без очаквания, винаги свободен.

Как премина първото издание на алтернативното събитие през 2021 припомняме тук.

Ето и артистите, които ще вземат участие през септември 2022:

Събитието във Facebook е тук.

Rebel Rebel Vol.2 е на 10 и 11 септември ( събота и неделя ) в Арена София ( Столичен Колодрум Сердика ), а билетите, на цена 20 лв. за един и 30 лв. за двата дни, вече се продават в мрежата на Bilet.bg. Хлапета до 13 години влизат без вход, но с декларация.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате в социалните мрежи: FacebookInstagramTik Tok и Twitter. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни OnDemand на нашият сайт MM Player или в канала ни в YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *