Какво се случи на Spike Music Showcase

Spike The Bulgarian Music Showcase! - Ден 1

Стартира Spike The Bulgarian Music Showcase!

Конференцията започна на 26 май 2022 г. с коктейл в Балабановата къща. Делегатите от цял свят с огромен интерес разгледаха уникалната пловдивска архитектура, дърворезба и произведения на изкуството. В Балабановата къща своята музика представи прекрасният пловдивски музикант A.L.E.K.S.

Вечерта продължи в клуб Download, къде свириха българските музиканти Maze Hunters, IVA и Jasmine Whale.

В културната столица на България вече са делегати и музиканти от над двайсет държави. Дискусионните панели на Spike The Bulgarian Music Showcase се провеждат в Дом на културата “Борис Христов“, а всяка вечер три топ музикални клуба в Пловдив са домакини на музикалната програма.

Екипът ни попадна на интересна находка в коридорите на Дома на Културата – момчетата от група Caliberty. Ето и едно бързо интервю на Руми с Caliberty за името на групата, предстоящи концерти, Deep Purple и др. Цялото видео вижте тук:

Фестивала продължава, програмата за 27 май 2022 година можете да видите на този линк: https://spikeshowcase.com/bg/schedule/performances/

Фото кредит: Spike The Bulgarian Music Showcase

Spike Bulgarian Music Showcase се осъществяват в партньорство и с подкрепата на община Пловдив, Фондация Пловдив 2019 и Българско Национално Радио.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате в социалните мрежи: FacebookInstagramTikTok и Twitter. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни OnDemand на нашият сайт MM Player или в канала ни в YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *