Хитов сетлист ни очаква на концерта на Papa Roach, Hollywood Undead и Ice Nine Kills!

Хитов сетлист ни очаква на концерта на Papa Roach, Hollywood Undead и Ice Nine Kills!
Първият съвместен концерт на американските банди Papa Roach, Hollywood Undead и Ice Nine Kills е днес – 2 март в зала Универсиада!

Всяка една от трите групи е утвърдила името си на световната музикална сцена, а шоуто, което ще направят заедно, ще донесе незабравим емоционален заряд за публиката!

На концерта в София, част от първото съвместно европейско турне на бандите, българските фенове ще има възможността да се насладят на впечатляващи изпълнения на живо, невероятно сценично присъствие и хитов сетлист!

ICE NINE KILLS са една от най-атрактивните и модерни американски групи

Те постигат множество успехи със своята музика, а последният им студиен запис The Silver Scream (2018) провокира почитателите със своята концепция – всички парчета са вдъхновени от различни филми на ужасите.

Петорката от Лос Анджелис Hollywood Undead затвърждава името си на музикалната сцена с разбиващи хитове и милиони фенове по целия свят

През февруари излезе последния албум на групата New Empire, Vol. 1, който е техният шести студиен запис. Парчетата бързо набират голяма популярност и заемат челни места в класациите на стрийминг платформите.

Papa Roach е една от най-емблематичните банди на нашето време

Прочути със своите взривяващи изпълнения на живо, специална връзка със своите фенове и множество хитови песни, те са една от най-обичаните съвременни групи! Последният им албум Who Do You Trust? (2019), е изключително успешен, а песните от него събират милиони гледания само за няколко месеца

Интересът към концерта е изключително голям. Ограничено количество билети са все още налични в мрежата на Ивентим, както и онлайн на www.eventim.bg.

Входовете на зала Универсиада в деня на концерта ще бъдат отворени в 18:00 ч. Приканваме всички фенове да се насочат към залата по-рано, за да може да се извършат рутинните проверки по безопасността навреме.

Ice Nine Kills ще излязат на сцената в 19:00 часа
Hollywood Undead в 19:50 часа
Papa Roach ще видим на сцената в 21:20 часа

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ, NET 1 и bgtime.tv.