Обичате огледала… ето цяла огледална къща

А вие обичате ли да се оглеждате?

Невероятна огледална къща

Представете си къща от огледала сред швейцарските Алпи. Да, това е повече от невероятно! Но няма нужда да си тормозите въображението, защото тя вече съществува. Днес ще ви разкажа малко повече за създаването на тази великолепна огледална къща.

Ако сте от хората, които лесно се отегчават и обичат разнообразието, този проект много ще ви хареса. Американският художник Дъг Айткен е създал уникален проект. За любителите на огледалата, това наричам рая. Обикновено имаме 2-3 огледала в дома си. Какво ще кажете за огледална къща?!

Обичате огледала… ето цяла огледална къща

Проектът на тази къща доста се различава от тези на обикновените къщи. Като за начало тази цялата е покрита с огледала, благодарение на които постоянно се променя.

Къщата-хамелеон е кръстена Mirage Gstaad и в момента се намира в швейцарските Алпи. Тя се слива със заобикалящата я среда и никога не е една и съща. Хората я виждат различно спрямо разположението, часа и климатичните условия.

“Тя няма едно състояние. Това е буквално един красив “хамелеон”, който крие прекрасни изненади. Всеки път виждаш нещо различно, което радва въображението ти.”

Това разказва Дъг Айткен.

Къщата вътре също е огледална, като се създава калейдоскопичен ефект. Определено не е подходяща за хора, които не обичат да гледат отражението си.

Още по-интересно е, че къщата може да пътува. Спокойно… не във времето, поне все още. Mirage Gstaad е била в други краища на света, където красотата на природата да я краси. За всички, които искат да я посетят тя ще е в Алпите до края на 2020.

Обичате огледала… ето цяла огледална къщаФенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ, NET 1 и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *