Закуската в Tiffany е вече възможна

Закуската в Tiffany е вече възможна! MMTV Online Audrey Hepburn in a scene from Breakfast at Tiffany's

Tiffany & Co. отвори Blue Box Café в сградата си на Пето авеню

Одри Хепбърн закусва пред Тифани в класиката от ’61 година, но 56 години по-късно на кроасан и кафе вече може да се насладим вътре. Tiffany & Co. направи мечтите възможни, отворяйки своето ново Blue Box Café.

То се намира на вече реновирания четвърти етаж на магазина на Пето авеню в Ню Йорк. Мястото се отличава със своя цвят – не просто синьо, а Тифани синьо, запазената марка на бранда. Кафенето е обзаведено изцяло с маси, столове, первази и пейки в този тон.

mmtv-breakfast-at-tiffany-blue-box-cafe-2.jpg

Идеята е човек да се почувства сякаш се намира в синята кутия, в която се поставят продуктите на Tiffany & Co., казва творческият директор Ричард Мур пред ‘Vogue’. Но и не само – стремежът е хората да бъдат „обградени от гостоприемството на Тифани“, допълва Мур.

mmtv-breakfast-at-tiffany-blue-box-cafe-3.png

Кафенето е на разположение в нормално работно време. Новото място се присъединява към останалите помещения на етажа, където се продават колекцията от вещи за бита на Tiffany. Там може да намерите и бебешки бутик и лаборатория за аромати.

mmtv-breakfast-at-tiffany-blue-box-cafe-4.jpg

Там потребителите могат да си отдъхнат след пазаруване или просто да изживеят фантазиите си, вдъхновени от филма „Закуска в Тифани“. Така вече ще имаме една мечта по-малко за сбъдване, а наред е следващото желание в Тифани списъка: да се нанесем в сградата.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *