10 от най-ужасните и заразни песни от телевизионни сериали

10 от най-ужасните и заразни песни от телевизионни сериали | MMTV

Ако сте гледали новия хитов сериал на Netflix The Witcher най-вероятно и във вашата глава се е заклещила поне веднъж песничката “Toss A Coin To Your Witcher“.

Закачливата песничка изпълнявана от пътуващият поет Jaskier разказва за героичните приключения на Гералт от Ривия. Песента е създадена специално за поредицата от Соня Белоусова и Гиона Остинели. Мелодията заразява толкова бързо, че вече има множество кавър версии като най-популярните са метъл вариантите.

Чрез това си постижение песента се присъединява към редиците на десетки оригинални песнички, създадени специално за телевизионни сериали, които успешно заразяват съзнанието ни.

По-долу ще намерите 10 от най-ужасните и заразни песни от телевизионни сериали

“Soft Kitty” – The Big Bang Theory

Ако сте били болни през последното десетилетие то е много вероятно да сте си припявали тази песничка докато спе подсмърчали сгушени в завивките.

Песента е създадена за сериала “Теория на големия взрив“. Когато е бил малък майката на Шелдън му я е пяла когато е бил болен за да го успокоява.

“Smelly Cat” – Friends

Представена във втори сезон от поредицата, песента Smelly Cat разказва за злощастния живот на една котка, която бива пренебрегната от всички заради лошата миризма, която се носи от нея.

Песента става толкова популярна сред феновете, че Лиса Кудрол записва студийна версия и я изпълнява заедно с Taylor Swift като част от нейното турне 1989 World Tour.

“Road To Rhode Island” – Family Guy

Анимацията Family Guy е пълна с музиклани изпълнения поради факта, че нейния създател Seth MacFarlane е израснал гледайки музикален театър и филмите на Роджърс и Хамърстейн.

От всички песни в сериала песента “Road to Rhode Island” остава като най-запомнящата се.

“Let’s Go To The Mall” – How I Met Your Mother

По принцип би било много готино да разбереш, че някой твой приятел в бил поп звезда в някоя друга държава.

Робин от How I Met Your Mother обаче не мисли така и с неохота споделя тази новина с приятелите си.

“Chocolate Salty Balls” – South Park

South Park също като Family Guy и The Simpsons става известен с това, че има доста музикални изпълнения в него. За разлика от другите обаче на него му се разминава когато използва по-пиперлив език в текстовете си.

Песента е изпълненна от Isaac Hayes и става толкова популярна, че той често я изпълнява на живи представления.

“The Pit” – Parks And Rec

За финала на първия сезон на Parks and Rec зрителите чуха за първи път песента The Pit изпята от героя на Крис Прат Andy Dwyer.

Andy пее още песни през годините, но тази остава специална.

“Little Fat Man” – Extras

Когато David Bowie се появи в шоуто на Ricky Gervais Extras през 2006 г. едва ли някой си е представял, че това ще е последната му телевизоннна изява.

Bowie играе хипертрофирана версия на себе си, властен и самодоволен. Докато импровизира на пианото той измисля тази заразителна песничка.

“Lisa, It’s Your Birthday” – The Simpsons

Макар и Michael Jackson да е озвучил с гласа си героя на Leon Kompowsky в сериала той не е пее песента “Lisa, It’s Your Birthday“. Барт подарява песента на сестра си за нейният 14-ти рожден ден.

Michael Jackson все пак е написал песента, която се изпълнява в третия сезон. Гласът обаче е на Kipp Lennon, който се справя изключително добре.

“The Exposition Song” – Buffy The Vampire Slayer

Песента “The Exposition Song” е изпълнена от Giles в четръртия сезон на сериала.

Джайлс пее песента в бар „Бронзът“. Там Ксандър и Уилоу са се заровили в древни текстове, опитвайки се да разкрият начин да помогнат на Бъфи да се справи с поредния враг.

“Muffin Top” – 30 Rock

В 30 Rock има доста авторски песни, но “Muffin Top” някак изпъква сред другите.

Въпреки че Jenna Maroney изпълни оесента самом веднъж през първия сезон, мелодията ѝ може да бъде чута през всички сезони.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ, NET 1 и bgtime.tv.