Bono спря концерт на U2 заради внезапна загуба на гласа си!

Хиляди фенове на U2 разочаровани след като концертът им в Берлин бе прекратен

Bono спря концерт на U2 заради внезапна загуба на гласа си!

Ирландската група успяла да изпълни едва няколко песни, когато Bono споделил по време на Red Flag Day, че сценичния пушек дразни гърлото му

Той положил усилия да завърши тази песен. Още на следващата ‘’Beautiful Day’’ обаче спрял да пее и се обърнал към публиката в залата с думите:

”Мисля, че не можем да продължим. Не е честно към вас.’’

Концертът е втория, от започналото в петък от същата зала европейско турне на супергрупата , ‘’Experience + Innocence tour’’.

На официалния сайт на U2 в съобщение, подписано от Adam Clayton, Larry Mullen Jr  и Тhe Edge се казва:

‘’Bono беше в добра форма и гласът му също преди началото на шоуто и всички очаквахме с нетърпение вторият ни концерт в Берлин, но след няколко песни той напълно загуби гласа си. Не знаем какво се е случило и сме потърсили лекарска помощ’’

Първоначално публиката е очаквала след пауза концертът да продължи, но в крайна сметка Bono не се появил повече на сцената.

Американската актриса Ashly Judd, която е била в залата, публикува видео в Туитър. На него се вижда как 58 годишния Paul Hewson (истинското име на Bono) се опитва с всички сили да се справи с проблема с гласа си.

На армията от феновете, пристигнали от цял свят специално за шоуто на U2, ще бъде предложена алтернативна дата за концерт.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *