James Blunt показа емоционалното видео към ‘Monsters’

Албумът ‘Once Upon A Mind’ е в Топ 3 на Великобритания

James Blunt показа емоционалното видео към ‘Monsters’ | MMTV
James Blunt направи едно от най-разчустващите видеоклипове в своята кариера към песента ‘Monsters’

Песента е част от албум ‘Once Upon A Mind’, който е в Топ 3 на албумите във Великобритания.

Клипа е заснет в Oxfordshire и режисиран от Vaughn Arnell, който преди това е работил с James, Robbie Williams, The Spice Girls, George Michael и One DIrection. Емоционалното видео е по идеа на James:

“Monsters е за моя баща, който страдеа от хронична болест на бъбреците стадий 4, затова го попитах дали иска да участва във видеото с мен.”

Семплото, минималистично и емоционално парче е една от най-личните песни, които James някога е писал. То предствлява сърцераздирателна ода от един син към неговия баща. Парчето показва емоционалната вокална линия на James в най-силната си точка и ще накара и най-коравосърдечните да избухнат в сълзи. Без съмнение това ще бъде един от най-обсъжданите видеоклипове на годината. Готическата къща, където е снимано видеото, също е била част от филма за James Bond – ‘Quantum of Solace’.

След като изпя песента на живо в шоуто на Chris Evans по Virgin Radio и я изпълни на тазгодшната програма BBC Festival of Remembrance TV, песента заживя собствен живот. James шедро дарява всичките си приходи от песента на Help for Heroes и на British Legion.

Припевът на ‘Monsters’ удря в сърцето и нас всички:

I’m not your son. You’re not my father,

We’re just two grown men saying goodbye.

No need to forgive. No need to forget.

I know your mistakes and you know mine.

And while you’re sleeping, I’ll try to make you proud.

So daddy, won’t you close your eyes.

Don’t be afraid. It’s my turn to chase the monsters away.’

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ, NET 1 и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *