LIVE STREAM с Dr.Feelgroove за хубаво настроение и добра физическа форма

LIVE STREAM с Dr. Feelgroove за хубаво настроение и добра физическа форма

Този четвъртък, 2 април, от 17:00 часа гледайте по телевизия ММ, 90 минути DJ сет на един от най-самобитните артисти на българската електронна сцена. Разнообразете ежедневието си с позитивната музика, която ще ви пуска  усмихнатия и винаги зареден с енергия DR.FEELGROOVE.

Светът около нас се променя, а с него и навиците ни как да се забавляваме. Обстоятелствата около пандемията от коронавируса ни принудиха да си останем вкъщи за по-продължително време. За повечето от нас това е нетипично и всички минаваме заедно през това изпитание.

Важното е да запазим присъствие на духа и да се грижим освен за физическото, но и за емоционалното си оцеляване.

В късния следобед на 2 април, между 17:00 и 18:30ч. MMIXER Live ще бъде в дома на Кирил Бакърджиев, познат на всички като DR.FEELGROOVE,за да излъчим live stream с любимата му музика, която добре познавате от радио предаването му.

Нека потанцуваме заедно!

#StayHome #BeSafe #FeedyourSoul

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

One thought on “LIVE STREAM с Dr.Feelgroove за хубаво настроение и добра физическа форма

  1. Най-добрият диджей. Трябва да повторите това събитие всяка седмица.. 🇧🇬

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *