Непредсказуемата Жана Бергендорф с интересна нова песен

Непредсказуемата Жана Бергендорф с интересна нова песен
Истински вълци взимат участие във видеото.

Осем години след победата във втория сезон на шоуто X Factor Жана Бергенодрф показва впечатляваща нова песен. “Unpredictable” е заглавието на сингъла, който е по текст на Mihai Andrei и Elena Morosanu и музика на Victor Bouros, които са автори на многобройни хитове. Миксингът и мастерингът е направен от Global Records – музикалните продуценти, чийто безпогрешен музикален нюх изстреля вече няколко звезди в световна орбита.

Хитовата нова песен е вече налична във всички дигитални платформи чрез Орфей Мюзик/Warner Music Group.

Текстът разказва за необузданата голяма любов на една жена, която може да стане непредсказуема в методите си, за да постигне целта си.

В “Unpredictable” много добре са застъпени мотиви като мистика, вяра в божествените сили и тайнството, които напълно съвпадат със същността на Жана Бергендорф.

Видеото, което е режисирано от Люси Иларионов, е изпълнено с красиви природни картини от местността Костенски водопад, в който обаятелната Жана „бяга“ след своята любов и сменя роля след роля. Участие в клипа взимат чешките вълци – братя Сиукс и Черок. Техен баща е Терес – един от първите за породата в България. Спасен е от английско семейство, което е искало да го предаде във ветеринарна клиника за евтаназия поради факта, че не могат да се справят с неговото възпитание. След като той попада в семейството на зоолога (арахнолог) д-р Стоян Лазаров, с много търпение и любов той се превръща в прекрасен домашен любимец и страхотен актьор с над 70 участия. Участниците в клипа, неговите синове Черок и Сиукс, които са от малко по снимачните площадки и уверено вървят по неговите стъпки.

“Тази песен е изцяло свързана с моята същност. Вълкът символизира безстрашие, свобода и самостоятелност. Съчетано с ритъма на природата, мистерията и силата, която изпитах по време на заснемането на клипа може да се каже, че се почувствах  топлина и пълноценност. Приказка, която оживя.”

споделя Жана Бергендорф

За Жана Бергендорф

Огнената Жана Бергендорф стана победител във втория сезон на музикалното шоу X-Factor с 69,9 процента от зрителският вот. Жана е носителка на наградата „Жена на годината 2014“ в категория Сцена / Музика на сп. „Grazia“. През 2014 и 2015 г. е в списъка на най-влиятелните популярни личности в България на Forbes. Представя България на Евровизия с групата „Equinox, които завършват на 14-то място на финала на конкурса. През 2019 г. скрита под маската на „Розата“ завършва на второ място в предаването на Нова телевизия „Маскираният певец“.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *