Новият сингъл на BLDRSH „Трета нощ“ в Арена София

Новият сингъл на BLDRSH „Трета нощ“ в Арена София

„Трета нощ“ на BLDRSH официално излиза на 2 септември 2022 г. в 10 сутринта с премиера в официалния YouTube канал на групата.

В третата от четири, концептуално свързани визуализации към новите песни нa BLDRSH, историята продължава с магична книга, адски камък и праща главния герой в алтернативни измерения.

“Трета нощ” е всичко, което не ни оставя да спим

“Трета нощ” е всичко, което ни кара да се вълнуваме, когато трябва да сънуваме. Всеки път, когато знаем, че си вредим, но сладостта от удоволствията надделява,“ разкрива част от идеите си авторът на текста и музиката Косьо Коларов.

Видеото към „Трета нощ“, в което няма случаен елемент и всеки кадър е на мястото си, за да надгради историята от „Заедно ли ще горим?“ и „Сам“, отново е на режисьора Петър Тухчиев – най-близък приятел и четвърти член на BLDRSH.

Местата, на които е сниман новият видеоклип, са символични за него, Косьо, Марти и Митко

„Трета нощ“ е действително безсънна за снимачния екип в новото място за независима култура във Варна – стария барутен погреб ReBonkers, чиято водеща идея при възстановяването му е, той да дава сцена именно на развиващи се млади артисти. Художествена галерия в Добрич е втората ключова за историята локация, която пасва изключително на двайсетарската ноар стилистика на „Трета нощ“.

BLDRSH-RebelRebel-Arena-Sofia

„Трета нощ“ е част от лайв сетовете на бандата от началото на годината и вече е от любимите на публиката заради безкомпромисните рифове и експанзивната енергия, която носи. Но първото ѝ изпълнение на живо след официалната видеопремиера, BLDRSH ще направят на REBEL REBEL в Арена София (Столичен Колодрум) следващата събота.

Алтернативният фест REBEL REBEL 2022 е на 10 и 11 септември с повече от десет от най-добрите независими български артисти, а билети има тук.

Photo credits: Ramble Rattle, Press & Management: Projector Plus

Проектът се реализира с подкрепата на Национален Фонд Култура.

Tрета нощ

Продуцент: BLDRSH

Музика, микс и мастър: Коста Коларов

Текст: Коста Коларов

Аранжимент: BLDRSH

Записи: Васко Райков и Коста Коларов

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате в социалните мрежи: FacebookInstagramTik Tok и Twitter. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни OnDemand на нашият сайт MM Player или в канала ни в YouTube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *