Серджи (SERGIE) и Рози (rozavo) ви представят песента си “Карам”

Серджи (SERGIE) и Рози (rozavo) ви представят песента си "Карам"

Свежарите Серджи (SERGIE) и Рози (rozavo) ни представиха потенциалният си летен хит “Карам”, който задължително трябва да чуете 20 пъти един след друг.

Ето какво споделиха специално за ММ двамата музиканти:

Идеята се зароди лятото на 2021-ва, когато Рози си решавала листовките и в нетърпението си да вземе книжка, мелодията и текстът внезапно долетяли до нея. Когато тя ми изпя припева, аз директно и предложих да я “продуцирам” (т.е. в случая да направя аранжимент и да завършим текста заедно).

От тогава тя казва на всички, че си има продуцент и това съм аз (SERGIE). Направхме я и я записахме за еди  ден. Тя се яви на кандидатстудентския си изпит в НАТФИЗ с тази песен и я приеха (не само заради песента 😀).

Влезе в класа на проф. Боньо Лунгов, а аз съм трети курс при същия преподавателски екип с ръководител проф. д-р Константин Каракостов. 
След като обработих песента и се включиха аниматорките Али и Кали, дадохме живот на тази песен.

Може да слушате песента в YouTube, Spotify и други платформи.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате в социалните мрежи: FacebookInstagramTikTok и Twitter. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни OnDemand на нашият сайт MM Player или в канала ни в YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *