Ведическа Астрология Джьотиш | 02 – 09 Август 2020 г.

Ведическа Астрология Джьотиш | 02 - 09 Август 2020 г.
Астрологична прогноза  по Асцендент или  Лунен знак
Период :  02 – 09 Август  2020 г.

 

Актуални позиции на планетите :

Слънце – Рак

Луна – Козирог (03 – 04 август), Водолей (05-06 август), Риби (07- 08 – 09 август)

Марс – Риби

Меркурий – Рак

Юпитер – Стрелец (ретрограден)

Венера – Близнаци

Сатурн – Козирог (ретрограден)

Раху (Северен лунен възел) – Близнаци

Кету (Южен лунен възел) – Стрелец

 

Седмицата започва с Пълнолуние в Козирог. Луната е в съвпад със Сатурн. А от друга страна е в директен аспект с Меркурий и разбира се със Слънцето (Пълнолунието е невъзможно при друга позиция)

 

ОВЕН

Умът ви ще бъде ангажиран с работа, кариера, развитието на бизнеса. Периодът ще бъде добър за вас. Ще успеете да завършите належащите задачи. Средата на седмицата, може да стане моемент, в който да ви хрумне интересна идея. Ще искате да я обсъдите със свои познати, приятели. В края на седмицата може да страдате от безсъние, но от друга страна, можете да използвате този момет за да се забавлявате през нощта. Краят на седмицата, може да предизвика някакви противоречия или проблеми у дома. Опитайте се да не се поддавате на агресията, която ще иска да се прояви.

 

ТЕЛЕЦ 

Седмицата ще бъде благоприятна за всяко знание, към което се стремите. Ще бъдете много активни на професионалния фронт.  Ще придвижите в положителна насока всички проекти, над които работите в момента. В края на седмицата ще се срещнете с различни свои приятели. Бъдете внимателни по отношение на храната, която поемате. Внимавайте и за начина, по който се изразявате. Особено, по отношение на различни дами. Ще си позволите повече сладкиши от обикновено, затова положете необходимата грижа за хигиената и здравето на зъбите си.

 

БЛИЗНАЦИ 

Период, през който няма да искате да правите, нещата, които трябва да направите. Дори и да положите усилия, за да свършите тези неща, те не винаги ще се получават. От друга страна, периодът  е подходящ за ваканция, почивка. Но трябва да внимавате относно здравето си. Може да се проявят някои проблеми. Особено внимателни трябва да бъдете относно възможността да понесете неблгоприятното въздействие от слънчевите лъчи или да се развие някакво друго кожно неразположение. Средата на седмицата ще ви предложи възможност да научите нещо ново. Може да преживеете малко приключение. В края на седмицата има тенденция да попаднете в някакви спорове.

 

РАК

В началото на седмицата, ще се чувствате изпълнени с енергия, защото вашата планета – Луната е много силна в момента и директно аспектира асцендента ви. Ще прекарвате време с членовете на семейството и разбира се с вашата половинка. Някои от близките ви, може да станата причнина за някакви проблеми, спорове, конфликти. Може да се прояви някаква здрвословна ситуация, чиято причина ще остане неразкрита. В края на седмицата, ще посетите духовно място, ще се отправите на пътуване далече от дома. Ще достигнете до някакво ново духовно знание. Бъдете внимателни относно тенденцията за някакви противоречия с баща ви или ваши учители.

 

ЛЪВ

Началото на седмицата ще ви даде възможност да въведете ред в дневния си режим. Ще организирате деня си по-добре. Ще имате много енергия за занимания с фитнес, спорт. Ще установите, че разпределението на задачите между вашите колеги се организира по много добър начин. В средата на седмицата ще отделите внимание на своя партньор. И ще изпитвате съответните чувства за него и към него. В края на седмицата ще се чувствате безразлични към нещата, които ви заобикалят и няма да искате да се стремите към нищо. Моментът е подходящ да подходите към личността си, като наблюдател. Особено по отношение на своите мисли.

 

ДЕВА

Първите дни от седмицата няма да бъдат много благоприятни за вашата връзка и за романтичните преживявания. Ще се чувствате объркани по отношение на тези неща. Бъдете внимателни и не вземайте важни решения, свързани с вашия партньор. Можете да се успокоите, ако се насочите към някаква творческа дейност. Ще ви хрумват хубави, креативни идеи. В средата на седмицта ще се чувствате много енергични. Моментът е добър, да отделите време за физически занимания, за фитнес. Можете да започнете някаква диета или лечение. Може да се развие, прояви някакво неразбиране с роднините ви. В края на седмицата ще попаднете в ситуации, в които ще проявявате много емоции по отношение, най-вече на партньора ви, но и към другите хора, също. Те от своя страна, също ще бъдат много чувствителни. Опитайте се, да запазвате спокойствие и да не се поддавате на порива за агресивност.

 

ВЕЗНИ

Вие също сте от хората, които ще проявят силни емоции през тази седмица. Още в началото, ще ги проявите по отношнеие на вашето семейство, на дома. Ще отделите доста внимание на семейството. В средата на седмицата може да имате някакви грижи, свързани с децата. Опитайте се да избегнете пререканията с партньора си. По-добре ще бъде, ако се съсредоточите върху творческата си енергия. Може да реализирате някаква много добра идея, свързана с работа, кариера. Бъдете внимателни в края на седмицата, когато има тенденция да се развият конфликти на работното място, но и с хора, които не са ви колеги. Опитайте се в тези дни, да не се противопостаяте на държавните органи.

 

СКОРПИОН 

Седмицата ще започне с много общуване, комуникация. Ще споделяте много неща с ваши близки приятели. Ще имате много енергия и ще искате да вършите различни неща с ръцете си. Може да ремонтирате нещо. Много от вас ще се отправят на кратко пътуване. През тази седмица ще отделите и повече време за дома. Може би ще предпочетете да си останете у дома и да свършите нещата, които отлагате напоследък. Или просто ще си починете у дома. Вниманието ви ще бъде заето с домашни дела, вкл. обслужването на автомобила ви. В края на седмицата може да преживеете конфликтна ситуация, свързана с ваши приятели или личност, обект на вашата романтика. Ситуацията може да бъде свързана с проява  на ревност.

 

СТРЕЛЕЦ

Вашето внимание, също ще бъде насочено към семейството. Ще планирате и обмисляте варианти за по-добрата организация на неговите финанси, спестявания. Определено се чувствате все по-уверено и вярвате, че нещата са под вашия контрол. Ще отделите много внимание на близки роднини, братя, сестри. Ще имате време за среща с близки приятели или със съседите. Можете да си побъбрите някоя вечер с тях. В края на седмицата, има опасност да се развият някакви конфликти в семейството. Ситуацията може да бъде свързана с проява на гняв, дори силна агресия у дома. Опитайте се да останете спокойни и да погледнете нещата разумно, а не през перспективата на радразнението и гнева.

 

КОЗИРОГ

Вниманието ви е насочено към вас и личното ви развитие. Имате силна подкрепа за това от Луната и Сатурн. Разбира се, няма да оставите без внимание и другите хора. В началото на седмицата, ще отделите повече време на партньора си. Някои от вас ще обмислят сериозен ангажимент по отношение на някакъв договор. Средата на седмицата може да причини някои разногласия със семейството. Бъдете внимателни относно начина на изразяване и не произнасяйте думи, които могат да наранят някой от близките ви. Краят на седмицата, също съдържа риск от агресивност в общуването. По-добрият вариант е да се заемете с физическа работа, спорт.

 

ВОДОЛЕЙ

Можете да очаквате, че ще бъдете малко напрегнати през тази седмица. Начинът да се чуствате по-сокойно, е да се оттеглите на място, където можете да се усамотите – сред природата, на отдалечено място. Особено в началото на седмицата. В този период внимавайте относно желанието си да харчите, защото може да се окаже, че реализирате загуби. В средата на седмицата, вниманието ви ще е насочено към вашата личност и мислите, които минават през ума ви. В края на седмицата мислите ви ще текат в насока на семейните активи, ценности, спестявания. Това е момент, в който трябва да бъдете по-внимателни за думите, които произнасяте към вашите близки. Има тенденция да се развие конфликтна ситуация между вас и другите членове на семейството.

 

РИБИ

Седмицата ще започне с възможности за нови идеи. Ще се срещнете с ваши познати и приятели, с които ще искате да споделяте своите мисли. Ще обмисляте ситуацията с приходите си и възможностите за развитие и растеж. Ще се срещнете с приятели, които не сте виждали отдавна. В средата на седмицата ще се чувствате изпълнени с енергия. Можете да отидете сред природата и да спортувате там. Някои от вас ще организират пътуване далече от дома. Или просто ще се оттеглят на изолирано от градския шум място. Но внимавайте относно тенденцията да харчите излишно. Опитайте се, да не ставате прекалено агресивен в края на седмицата. По-добре е да насочите енергията си към спортни занимания и раждането и реализирането на нови творчески идеи.

 

Почитайте светлината на звездите и те ще ви закрилят по пътя

 

ВАЖНО ! При изчислението на планетните позиции е отчетена прецесията – наклона на земната ос. Прогнозите се основават на Сидералния зодиак. Планетите са поставени в техните реални, астрономически позиции.

Всички прогнози са основани на Лунния знак или Асцендента. В случай, че не знаете кои са те, можете да зададете въпрос на астролога*, като използвате посочените данни за контакт. Разглеждането на прогнозата, от позицията на Слънчевия знак – няма да бъде коректно.

*Астрологът си запазва право да отговори на зададените въпроси, в удобен за него срок.

Дана*Веда Йордана – Ведически астролог

За контакти и въпроси:
Facebook: Danna Veda Yordana

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *