Ведическа Астрология Джьотиш | ПРОГНОЗА ЗА 2020 г.

Ведическа Астрология Джьотиш | ПРОГНОЗА ЗА 2020 г.

2020 г. е период, в който всеки от нас ще направи важна и сериозна промяна в живота си. Период, който ще отвори нови врати в живота ни. Много важен период за всички!

 

2020 г. – ЮПИТЕР И САТУРН В СОБСТВЕНИ ЗНАЦИ – МНОГО БЛАГОТВОРЕН ТРАНЗИТ ! ВЪЗМОЖНОСТИ И РАЗВИТИЕ ЗА ВСИЧКИ !

 

Прогнозата се разглежда от ЛУННИЯ ЗНАК или АСЦЕНДЕНТА. В случай, че не ги знаете – изпратете място, дата и час на раждене на ЛС и астрологът ще ви върне съответната информация в разумен за него срок. Разглеждането на прогнозата от рожденната позиция на Слънцето – т.н. “зодия” – няма да бъде коректно! Резултатите можете да отчитате, като имате предвид, че от лунния знак, ще усетитите психично влияние, а от асцендента – физическо.

 

ВАЖНИ ТРАНЗИТИ ПРЕЗ 2020 Г.

 

Юпитер – в момента в Стрелец – собствен знак и много благоприятен транзит за планетата! По-нататък, във времето: 30-ти март – влиза в Козирог / 15 май става ретрограден (стационарен на 14-16-ти май) / 1-ви юли влиза обратно в Стрелец / на 15-ти септември преминава в директно движение (13-15 –ти септември – стационарен) / 21-ви ноември – окончателно навлиза в Козирог /

Сатурн – в момента в Стрелец / на 24-ти януари влиза в Собствения си знак Козирог! – много благоприятен транзит за тази тежка и сериозна планета! /на 12 май става ретрограден (9 – 13-ти май 2020 г. – стационарен, неподвижен) / 30-ти септември – преминава в директно движение (27 септември – 1 октомври 2020 г. – неподвижен, стационарен) /

Раху (Северен лунен възел) – в момента в Близнаци / 24-ти септември – влиза в Телец .

Кету (Южен лунен възел) – в момента в Стрелец / 24-ти септември – влиза в Скорпион (собствен знак).

Марс – ретрограден от 10-ти септемви в Овен ( собствен знак) / 5-ти октомври – влиза в Риби / 15-ти ноември преминава в директно движение / 25-ти декември отново влиза в Овен /

През тази година, някои от нас, ще преживеят ключов момент в живота си и сериозна промяна по неговия път. Други ще направят много сериозни планове за своето бъдеще. Нека пак споменем, че двете мощни планети – Сатурн и Юпитер се връщат у дома. Това е феномен, който се случва рядко. Едновременно и двете бавнодвижещи се планети ще бъдат в собствените си знаци – Юпитер в Стрелец, Сатурн в Козирог.

Разбира се, тяхното влияние ще бъде различно за различните хора, но общото е, че те ще дадат много енергия по отношение на областта, в която ще повлияят в съответния хороскоп. Сатурн, планетата, от която хората се страхуват много (макар, че няма за какво!) ще се държи много положително за период от 5-6 години напред. Повече подробности, относно този забележителен транзит, случващ се на 28-30 години, потърсете в прогнозата за Транзита на Сатурн 2020 – 2023 (очаквайте скоро!).

Разбира се, ще има хора, които ще усетят влиянието на Сатурн, по съответния кармичен начин. Това са тези, които в момента преминават през т.н. период “саде сати” – транзитирането на Сатурн върху тяхната рожденна позиция на Луната. Хората, родени с Луна в Скорпион са тези, които окончателно се освобождават от това влияние. Но въпреки всичко, нека помним, че Сатурн влиза в собствен знак и ще се държи благоприятно.

2020 г. е период, през който ще наблюдаваме едно много интересно съотношение между Сатурн и Юпитер, наречено “Радж йога” (царска йога) и конкретно “Нийч банг радж йога” – елиминация на слабостта на планетата. Момент, в който Юпитер ще влезе в Козирог. Място, където той, по принцип е много слаб. Но само, ако е сам. В сегашната ситуация, там ще бъде управителят на Козирог – Сатурн и той ще даде цялата си сила и закрила на своя гост – Юпитер. Това е периодът от 30 март – 30 юни 2020. И след това от 21 ноември 2020 г.

Изключително мощен период за духовно развитие – най-важната причина, за да се раждаме на тази вълшебна планета Земя! И още нещо много важно, което ще споменем отново в прогнозата за Транзита на Сатурн. Моментите, в които планетата преминава от ретроградно към директно движение и обратно, или т.н. стационарна, неподвижна позиция, са моментите, в които всички наши желания могат да бъдат изпълени! Бъдете внимателни към желанията си, защото е много важно, какво точно си пожелаваме!

По отношение на общата еволюция на човечеството – продължава благоприятното влияние за развитие на IT технологиите. Ще бъдат създадени и показани различни нови технологии, идеи, устройства. Може да се очакват сериозни промени и в политически план за цялата планета. Вече виждаме различни интересни ситуации, които се развиват в Европейския съюз. Влиянието на Сатурн ще бъде много мощно! Ще се проявят нови лидери от ново поколение и с нов начин на мислене. Важни характеристики за тези хора ще бъдат тяхното трудолюбие, отговорност, морал. Тези лидери ще извършат добри и полезни дела за всички.

Разбира се степеннта, в която ще се реализират прогнозите, зависи от личната рожденна карта, включително личните периоди (даши), позициите на рожденните планети и т.н. Но тази година и периодът 2020-2023 г. ще бъде от изключително ползотворно значение за хората, които са родени под знака на Козирог. Както и за тези, които по рождение имат добре поставен Сатурн в хороскопа си.

 

Нека сега, видим тенденциите за различните знаци:

 

ОВЕН

Вие сте личност, която винаги има силата да постигне нещата, които желае. И въпреки, че често успявате в това, все още ви липсва усещането за пълноценно щастие. В момента се развива необходимост, да контролирате разхода си на енргия. Трябва много добре да помислите, дали изразходвате разумно своята енергия. Периодът ще доведе до отпадане на някои дейности или проекти, с които се занимавате. Сами разбирате, че има смисъл, да се занимавате само с дела, които могат да донесат някаква полза. Може да се стигне до промяна на всичко, свързано с кариерата ви. В никакъв случай, не бива да се притеснявате или пък страхувате!

Следващите 2,5 години, ще ви отведат в нова насока на развитие. Ще се наложи да вземете много важни решения, свързани с вашата кариера, работа. Възможно е други хора, също да се намесят в този процес и да се наложи да следвате техните решения. Но крайният резултат ще бъде само един – вие ще се придвижите към много по-ползотворен период в живота ви.

Март – Юни ще бъде много важен период, относно нови възможности, свързани с вашата кариера. Възможно е вие, да не желаете тази промяна и да искате да се върнете назад във времето и развитието си, но вече ще знаете, че това не е вашият път. Ще търсите новите възможности. Има много силна тенденция, това ваше ново развитие в кариерата, да бъде свързано с чужбина.

Краят на септевмри ще задейства енергия, която ще окаже влияние на вашите финанси, активи, собственост. Възможно е да усетите, че източниците на приходи в този момент са по-малко. Това може да е свързано с преместването ви на нова позиция или работа. Може да ви се струва, че нещата стават доста объркани. Нещата в смейството ще бъдат извън контрол. Възможни са конфликти с близките. Но всичко се случва, за да може да подередите живота си балансирано. Вашата преценка, за нещата на които държите най-много, ще бъде променена. Много неща ще останат в миналото. Запазете спокойствие, защото вие се подготвяте за чудесен период.

През 2023 г. ви очаква пълна промяна. Сегашният период е подготовка за това. Декември ще е месецът, в който ще намерите своята истинска кариера, работа. Ще се чувствате щастливи и облекчени. Все пак е възможно да се чувствате напрегнато, което е нормално за нова работа, проекти, бизнес… Но ако погледнете в дългосрочен план, което в случая е много важно – вие започвате, полагате основи на нов период в живота си. През тази година може да се наложи да направите някакъв ремонт или преустройство у дома, което се налага от обстоятелствата. Може да се наложи да се преместите принудително.

Има тенденция да се повишат и разходите ви. Затова трябва да се опитате да харчите организирано, разумно. Но ще срещате много нови хора и ще имате възможности за пътуване в чужбина. Много възможности в началото на годината, а така също през април, септември, октомври, ноември. В периода 16 август – 30 септември, бъдете внимателни относно инциденти, избягвайте режещи предмети.

 

ТЕЛЕЦ

Последната година и половина са период, в който е трябвало да оставите нещата да се случват и след това да се отправят към миналото. Може да сте имали много загуби, включително финансови. Сега е период, в който вече можете да реализирате новата си личност. Но, все пак помнете, че всичко зависи от рожденната ви карта. Във всеки случай може да очаквате, че периодът ще окаже ще силно влияние на живота ви, по отношение на нова връзка, нова работа, ново начало, свързано с дома.

През следващите 2,5 години, вашият живот ще се промени напълно. Ще се наложи да организирате деня си по нов начин. Ще бъдете нова личност, поставена пред ново начало. Трябва да се оставите на тази положителна промяна. Това ще се забележи особено силно, след септември. Всяка промяна ще бъде добра за вас и ще ви води, към по-голяма свобода. В края на януари ще започнете да усещате облекчение по отношение на ситуациите, свързани с внезапни промени, депресии, стрес, големи загуби… Ще си изградите нов философски поглед към живота. Сатурн ще се прояви много положително за вас.

Влизате в период, в който планетата ще упражнява положителен контрол върху съдбата ви. Вашият късмет ще се увеличи. Напоследък сте се притеснявали за различни неща, но вече идва моментът, в който можете да се отпуснете и да престанете да се страхувате за едно или друго. Много е възможно да спечелите пари от проекти, свързани с чужбина. Може да отпътувате в чужбина на поклонническо пътешествие.

Периодът Април – Юни, ще ви накара да се чувствате още по-добре. Ще усетите много духовна сила, ще вършите добри дела. Добри и за другите хора и за вашата собствена еволюция. Това ще бъде много подходящо време, да започнете занимания с йога, медитация. Ще се чувствате уверени и ще знаете, че всяка ваша цел е реално постижима. Ще знаете какво точно да направите в бъдещето, за да я постигнете. По отношение на работата, кариера, събитията ще се подреждат така, че каквито и планове да имате, ще се появява чудесна възможност, за да ги реализирате. Вашите желания ще бъдат изпълнявани.

В работата, ще имате възможност, да се развивате по най-добрият начин. Може да се наложи да пътувате доста на кратки разстояния, но тези пътувания ще ви носят позитиви. Тези от вас, които са ангажирани със своето образование, ще усетят подкрепата на съдбата и учителите си. Учението в чужбина ще се развива много успещно. Разбира се, ще се изискват много усилия от ваша страна, но вие ще имате сила и възможност да ги упражнявате. Резултатът, обаче ще бъде успех!

Възможно е, вашият баща да има по-голяма нужда от грижите ви. Но ще знаете какво да направите и ще можете да му помогнете. В случай, че участвате в съдебен процес, спор, то решението ще доведе до решаване на проблема по ползотворен за вас начин. Общата оценка на периода е, че пред вас се отварят подходящите врати. Животът ви ще се промени към много добра посока. Очаквайте ръст в живота и личното си развитие. Ще се чувствате оптимистично. От Март до Юли – много възможности за развитие, увереност, сила.

 

БЛИЗНАЦИ

Последните година и половина са били доста особен период в живота ви. Преживяли сте сериозна промяна по отношение на връзката си. През разглежданият период, пред вас ще се появят различни възможности, но влиянието върху връзката ще продължи да бъде с елемент на напрежение.

След 24 януари, Сатурн ще ви накара, бавно да се насочите към различни решения, които ще са свързани с развитието на тази ваша връзка. Тези решения, обаче трябва да се вземат бавно, след обмисляне. В противен случай няма да бъдат благотворни. Сатурн ще навлезе в област от хороскопа ви, в която може да причинява някакъв страх. Но той ще бъде мотивацията, която ще ви накара да движите нещата в правилната посока. Във всеки случай това ще бъде много подходящ период за медитация и духовно осъзнаване.

Тези от вас, за които Телец е лунен знак, ще продължат да усещат общо ментално напрежение. Но така или иначе, трябва да преминете през този период. Знайте, че той ще промени живота ви към по-добро. Ще продължите да развивате стартираните през последната година проекти, дейности Ще се увеличат възможностите, свързани с развитие в кариерата. Няма да бъде спокоен период и ще се наложи да се натоварите с много повече работа и да вършите повече неща. И то най-вече неща, които не са били ваши задължения до сега. Опитайте да останете внимателни и спокойни.

Периодът 30-ти март – 30 юни може да предизвика някои ситуации, които да засегнат вашите финансите и семейни активи и отношения. Ще се наложи да се съсредоточите върху семейните дела и спестявания. Има опасност от изтичнае на пари, непредвидени разходи. В случай, че развивате бизнес, може да се наложи, да се изправите пред някои предизвикателства. Но периодът е кратък. По-добре е, да се въздържите от важни решения и действия. Студентите и учениците ще трабва да влагат повече усилия от обичайното. В случай, че имате проблеми с децата, то трябва да подходите много внимателно към тях. Периодът е благоприятен за разждане на дете, но в тази насока, също се изисква повишено внимание, защото процесът ще предизвика физически и психически стрес.

След 24- ти септември, много от вас, ще организират пътуване в чужбина. След този момент, областта от хороскопа ви, която отговаря за вашата връзка, ще остане под влияние, само на благотворния Юпитер. Това е моментът, в който можете да развиете отношенията с вашия партньор в най-благоприятна насока. Тези от вас, които са се раделили преди това, в момента ще усетят истинско облекчение. Приближава се възможност за ново начало. Ако има някаква връзка, моментът след 21 ноември предлага период, в който да я доведете до брак. След тази дата, можете да очаквате, че животът ви ще изглежда стабилен и спокоен. Можете да разчитате и на финансова стабилност. Тези от вас, които се занимават с бизнес, могат да положат началото на нов успешен голям проект.

За всички вас, 2020 година ще доведе до момент, в който ще се чувствате спокойни, уверени. Ще има събития, които се случват внезапно, но вие ще успявате да организирате нещата по най-добрия начин. Краят на годината, ще бъде много благоприятен за пътуване в чужбина.

 

РАК

Ще преживеете една много интересна година. Досега сте се сблъсквали с много неща, които не е било възможно да контролирате. Много често се е налагало да отдавате много от вашата енергия. Вече наближава промяната и първият момент, в който ще я усетите е 24 януари, когато Сатурн преминава в Козирог и сваля от вас огромна тежест.

Първоначално ще усетите това в областта на конфликтите, напрежението с колегите, здравето ви. От друга страна, от вас ще се изисква проява на много дисциплина. Знаете, че сте много емоционална личност. Но сега се изисква да обърнете внимание на практичното отношение към живота. Ако не направите това, има опасност да се сблъскате с доста предизвикателства. Най-вече по отношение на връзката ви. Опитайте се, да вършите правилните неща. И тогава, енергията, която планетите ще упражнят в новия период, ще доведе до укрепване и усилване на вашата връзка с партньора. Ще се изисква вашето повишено внимание относно хората, които срещате. Трябва да бъдете много внимателни при всяка възможност за връзка или среща. Трябва да бъдете много практични и по отношение на новите хора, които срещате в живота си. Включително и относно евентуални бизнес партньорства.

Април-юни е период, през който има тенденция, вашият партньор да се промени по някакъв начин и това да доведе до промяна във връзата, отношенията. Що се отнася до възможността за развитие на нова връзка, то благоприятният период за вас е след края на септември. След 24 септември, можете да очаквате появата на нови хора в живота ви. Можете да разчитате на нови източници на приходи. Възможно е да се заемете с нова работа. Нови възможности ще се отворят пред вас. И вие ще се развивате в нова посока. Ще се чувствате уверено и ще вярвате в късмета си. Има възможност да преживеете и романтично увлечение.

Във всеки случай, ви предстои една сериозна и цялостна промяна в живота. Миналото ще остане в историята. Има тенденция късметът да бъде малко ограничен. Може би ще ви се иска нещата да се развиват по-бързо и лесно. Онези от вас, които напоследък са били подложени на физически стрес, вече могат да се отпуснат. Това, не означава, че няма да се наложи да работят много усилено. Новите хора, които се появяват, ще внесат свои правила и ще изискват тяхното спазване, което може да доведе до някакви ограничения за вас. Възможно е конфликтите на работното място да се увеличат. Но те ще бъдат решавани по благоприятен начин.

Все пак бъдете особено внимателни по времето, когато Юпитер е ретрограден (15 май – 15 септември). През този период, ще се намери решение на конфликтите, но окончателно стабилизиране на ситуацията може да има след 21 ноември 2020 г. Това може да е период, който да доведе до много сериозно обвързване, вкл. брак. Някои от вас ще срещнат любовта на живота си и връзката ще е сериона и дълбока. Във всеки случай, в този момент, ще се случи много важна промяна в живота ви, но тя ще зависи от личната ви рожденна карта. Някои от вас могат да стигнат до развод, в случай, че отношенията с партньора не са стабилни. От друга страна, ще има силна тенденция да преживеете нова романтична връзка. Вие ще изпитвате щастие. Но разбира се, само ако е основано на отговорността към другия човек и сериозната обвързаност, която Сатурн ще изисква от вас.

Пътуванията в чужбина, може да ви срещнат с някои предизвикателства. Задължително трябва да спазвате всички закони на страната, която посещавате. Силен старт на годината. Март – Април и Септември – Декември – много добър късмет.

 

ЛЪВ

Вашата година започва с много силна енергия, която помага да се изпълняват вашите желания и да се увеличават приходите ви. На 24 януари, Сатурн влиза в Козирог и става много силен. Там, по отношение на тези, които имат нужда от това, Сатурн е способен да отстрани всички болести. Но ще изисква вашето активно участие и по специално спазването на дисциплиниран ежедневен режим и здравословен начин на живот.

Този начин на живот, ще ви даде възможност да се чувствате жизнени и енергични. Ще успеете да се освободите от стреса. Може да се развият или поддържат някои конфликти, но ще имате енергията да се справите с тях. Все пак се препоръчва да не предприемате действия по влизане в съдебен процес. Има тенденция да претърпите загуби. В случай на конфликти е по-добре да се опитате да постигнете взаимно съгласие.

Оптайте се да не вземате кредити и заеми, през следващите 2,5-3 години. Ако го направите, ще срещнете много трудности при погасяването. Съответно – не е добре да давате пари назаем, освен ако не очаквате да ви бъдат върнати. В случай, че не спазите тези условия, е възможно да изпитате приеснения, страх, несигурност. Опитайте се да действате основно в посока на мирно съществуване и не предизвиквайте враговете и техните враждебни действия. Мирно поведение и липса на враждебност е правилното поведение за вас през този период.

Внимавайте по отношение на вземането на ненужни, бързи решения и предприемането на такива действия, защото те могат да предизвикат проблеми. За вас също предстои сериозна промяна в периода 30 март – 30 юни. Може да ви дестабилизира за малко. Но ще има възможност за решение на конфликти или здравословни въпроси. През този период е възможно да се проявят някои проблеми с децата. Може да бъдете въвличани в конфликти на работното място. Макар, че няма да сте причина за тях. Но дори да има някои ситуаиции, ще успявате да се справяте с тях. Не вземайте решения, които са извън областта на правилните действия. Действайте рутинно. В противен случай, ще се сблъскате с предизвикателства.

Юпитер остава силен в Стрелец и ще насочва към вас положителна енергия по отношение на децата и романтичните преживявания. В живота ви може да се върне личност, свързана с вашето романтично минало. В случай, че бихте искали да имате дете – периодът е положителен в това отношение. Края на септември, можете да очаквате възможности, които да използвате, за да получите най-доброто по отношение на вашето кариерно развитие. Тази тенденция ще продължи за година и половина напред. Много врати ще се отворят пред вас. Предстои много полезно и щастливо време за вас. В края на ноември ще се развиват ситуации, които ще ви носят успех и благоденствие. Ще се развивате в работа, бизнеса. Ще се чувствате успешно. Пак в края на годината се изисква повишено внимание по отношение на вашата връзка. Стабилното отношение и отговорността към партньора са ключът, който може да я стабилизира.

 

ДЕВА

В края на януари, можете да очаквате финализирането на период, който е ограничавал вашето усещане за щастие. Тези, от вас, за които Дева е лунния знак, ще изпитат огромно психично и емоционално облекчение. Всички (асц. и лунен знак) ще се освободят от проблемите у дома. Един много напрегнат период ще остане зад гърба ви. Все още ще възникват различни ситуации там, но ще имате подкрепата на положителна енергия, за да ги решавате.

Пак в този момент, влизате в период, който за 2,5 години напред ще подкрепя стойностните романтични връзки, които ще имат потенциала да прерастнат в сериозно обвързване, дори да доведат до сключване на брак. В случай, че напоследък сте имали проблеми с вашия съпруг, то тази година е моментът да оздравите отношенията си. Възможно е да възникват конфликти с партньора, поради това, че сте на различно мнение, но в края на годината всички спорове ще бъдат заличени и никой няма да си спомня за тях. Всички проблеми, свързани с децата ще се разрешават по желания начин. За вас също е подходящ период за раждане на дете. Изобщо, имате възможност да получите всички неща, които до сега ви се е струвало, че животът ви отказва.

Финансите ви ще бъдат в много добро състояние. Ще срещате позитивни и доброжелателни хора, които ще ви помагнат да сбъднете мечите си.

Април, Май и Юни са период, в който всички въпроси, свързани с дома ще бъдат разрешени положително. Ще се чувствате много щастливи. В случай, че мечтаете за нова романтична връзка – сега е моментът да я стартирате. В края на периода са възможни някои отлагания, забавяния, свързани с романтиката или децата. Възможно е да има някакво оттегляне на партньора. Но всичко се възстановява отново в края на година. И той ще се върне при вас.

В края на септември ще се чувствате спокойни и свободни да пътувате където пожелаете по света. Възможно е да срещнете своя Гуру. Все пак бъдете внимателни, защото това може да е личност, която илюзорно изглежда много свята, но в действителност се стреми към материални неща.

В края на ноември, ще се развият всички онези неща, които в края на юни бяха отложени, забавени, оттеглени. Романтичните преживявания ще ви носят щастие и наслада от любовта. Децата ще ви радват. Периодът ще бъде изключително подходящ за раждане на дете.

През декември можете да преживете много щастливо събитие в живота си. В материално отношение ще имате всичко, което пожелаете. Тези, които са във възраст да развиват образованието си, могат да се насочат към ново обучение, което ще бъде много подходящо за тях. Настоящият период ще бъде много благоприятен за всички ученици и студенти. Ще успеете да завършите висшето си образование. Тази година ще е много щастлива за знак Дева. Всички ваши желанията ще бъдат изпълнени. Положителна енергия по отношение на развитие на семейството, финансите. Късметът и съдбата ще са на ваша страна.

 

ВЕЗНИ

Предстои ви една прекрасна и много трансформираща година. Ще разполагате с прекрасни възможности за реализация. Тези от вас, за които Везни е лунен знак, ще усетят много силно влияние на новия период, по отношение на живота у дома, още в края на януари. Но и за асцендент и за лунен знак, се поставя се началото на един много интензивен период. Отношенията у дома ще бъдат подредени по нов начин и ще се орагнизират по-различно от преди.

Сатурн е планета, която се държи много благотворно по отношение на вас и ще ви дава совята мощна подкрепа, не само през 2020 г, но и следващите 5-6 години. Много от вас ще имат възможност да придобият нов недвижим имот или нов автомобил, който ще показва по-висок статус. Ще решите всички домашни върпоси. Много от вас, често да са сменяли жилището си, но сега е време да се установят стабилно. Това ще изисква по-голяма отговорност и внимание относно нещата, свързани с дома. Опитайте се да организирате времето си много добре, за да не се чувствате претоварени от прекалено много отговорности.

Всички многобройни усилия, които полагахте през последните три години, ще станат основа на една нова организация на вашия живот. Ще се чувтствате уверно и ще имате възможността да си позволявате всичко, което желаете в материален план. Ще успявате да се възползвате от всички възможности, които животът ви предлага и да се наслаждавате на различни удоволствия.

Април, Май, Юни са месеци, които ще дадат допълнителен тласък на тази сериозна промяна. Възможно е това да е периода, в който да се преместите в ново жилище. Ако се заемете с това по това време, трябва да знаете, че ще се появят обстоятелства, които ще доведат до някакво преразглеждане, отмяна, забавяне. Но дори да има някакво забавяне или отлагане, можете да разчитате, че всички неща ще се подредят във ваша полза. Успешното завършване на този процес, ще бъде в края на годината.

През Април, Май, Юни е възможно да се наложи, да разрешите някои сложни ситуации, свързани с близки ваши роднини, братя и сестри. Това е период, който ще увеличи вашите отговорности в къщи, но вие ще имате силата да се справите с тях.

През октомври ще се направите равносметка, относно това, кои неща от живота са най-ценни за вас. Има тенденция да се ангажирате с някакво романтично преживяване или да насочите усилията си, към решаване на делата, свързани с един развод. Това зависи от личната ви рожденна карта. Но това, са последващи действия от предходния период. Бъдете спокони, защото настоящият, не указва тенденция за стартиране на такива конфликтни ситуации.

Въпросите, свързани с работа и кариера ще се развиват по най-благоприятния начин. Успешно ще се справяте с всяка конкуренция. Ще поставите начало на нови проекти в работата си. Много е вероятно да започнете нова работа. Онези от вас, които се занимават с бизнес, ще имат възможност да стартират нов проект или дейност. Резултатите, които ще получите от общия периода – ще бъдат добри. Понякога ще се случват непредвидими събития и те ще разстройват хармонията на живота ви, но всичко ще се решава бързо. Можете да разчитате на финансова стабилност.

В случай, че досега не сте успели да се нанесете в новото си жилище, краят на ноември е момента, в който ще успеете да го направите окончателно. Ако сте от хората, които са въвлечени в процес за развод, това е времето, когато той ще бъде окончателно приключен. Онези от вас, които са доста заети с бизнес или кариера, сега ще попаднат в период, който ще им даде възможност да отделят повече време за дома. Ще се наложи да решавате задачи, свързани с недвижимости или автомобили.

Периодът е много подходящ да станете собственик на нов автомобил. Но дори да е купен на старо, то той също ще бъде много добра сделка. Можете да разчитате на успех в бизнеса, кариерата. Успешно ще приклчвате текущите проекти и ще поставяте начало на нови дела. Тези от вас, които са въвлечени в съдебни спорове, конфликти, ще имат възможност да успешно да победят враговете си. В края на годината, окончателно ще бъдат намерени решения на всички въпроси, които са били “висящи”. Общата преценка е че, ви предстои един прекрасен период, който ще продължи 5-6 години. Животът ви се променя основно, но само към добро. Ще започнете да следвате нов стил на живот. Ще живеете по нов начин.

 

СКОРПИОН

Последните няколко месеца са били период, през който сте прекъснали някакви отношения или сте преживяли сериозна промяна в семейството си. Начинът да останете в емоционална хармония, е да оставите миналото там, където е – в историята.

Онези от вас, които имат Луна в Скорпион, в края на януари, ще изпитат голямо психично облекчение от последните 7-8 години. Вече ще могат да действат спокойно и свободно. За всички важи, че ще можете да разчитате на финансова стабилност. Ще успявате да отстоявате своята независимост и да се чувствате уверено и стабилно. Появява се необходимост да намалите и контролирате, скоростта на която живеете. Необходимо е да проявите търпение, защото се проявява енергия, която ще отлага и забавя проектите, които стартирате.

Вашата жизнена и енергична природа ще желае и ще се стреми да прави всичко, за да се развиват нещата бързо, но това няма да е лесно постижимо. В никакъв случай, не бива да мислите, че сте пропуснали важни моментите във вашето развитие. Ключовата дума е забавяне, а не отказ да се случат нещата или да се развият проектите. Търпението е урокът, който трябва да научите през този период. Не бързайте. Нещата ще се получат, но отложено, във времето.

Особено за тези, за които Скоприон е асцендент – трябва да се научат да упражняват контрол над желанията си и да се научат да вършат нещата търпеливо. Проявата на бързина в момента няма да бъде продуктивна. Периодът е по-подходящ, за реорганизация на плановете за развитие и детайлна преценка на начина, по който действате. Сега не е време за поставяне начало на нови проекти. Ако желаете да поставите начало на нов проект, то е по-добре да го отложите и да не бързате. Тези, които са с лунен знак в Скорпион, ще се чувстват много жизнено и оптимистично. Ще се радват на всички нови възможности, които има предстоят. Ще трябва да се заемат с решаването на много отлагани неща и това малко ще ги обърква. Но ще имате достатъчно енергия да се справяте с всичико, с което трябва.

И за асцендент и за лунен знак – ще се наложи да решите някои въпроси, свързани с ваши близки роднини, малки братя, сестри. Ще се увеличат възможностите за пътувания на кратки разстояния. Може да преживеете някаква романтика, с човек, който ще срещнете по време на тези пътувания. Периодът ще направи така, че вашият късмет, щастливото стечение на обстоятелствата, ще бъдат отложени във времето. Това не означава, че няма да се ползвате от тези неща, но те ще се случват със забавяне. Защото трябва да се научите на търпение и е необходимо да положите повече усилия преди съдбата да ви помогне.

Помнете, че всички резки, бързи, импулсивни решения и действия в периода, няма да водя до нищо положително. В никакъв случай не напускайте импулсивно работата си, защото това може да стане причина да претърпите сериозни загуби. Не бива да поемате никакви рискове. Действията ви трябва да бъдат добре обмислени и подходът към нещата да е бавен. В края на септември, ще се прояви енергия, която сериозно ще промени живота ви. Много хора ще бъдат привличани от вас. Повече отколкото на вас ви се иска. Бъдете внимателни, защото не всички ще бъдат добре дошли за вас. Някои от възможните партньори по отношение на бизнес или с намерението за лична връзка, ще бъдат илюзорно представени. Затова е необходимо да проявявате своята будност и отново напомняме – никакви резки, бързи, импулсивни действия и решения!

Най-добрата преценка за хората се прави от времето! (…много сол, трябва да бъде изядена, за да се прецени, дали един човек е достоен за приятелство и доверие или не…) Във всеки случай, вие сте внимателна личност и няма да бъде лесно някой да ви подведе. Този период ще даде достатъчно добра подкрепа на намерението за бизнес, но съобразно вниманието относно илюзорната личност на партньорите. Най-внимателни трябва да бъдете към личност, която изглежда изключително подходящ партньор. Най-вероятно там се крие нещо нередно.

При проява на необходимото внимание, то вашият бизнес ще има много високи шансове за успешно развитие. По отношение на романтичните връзки, има тенденция да срещнете човек, който ще бъде много интересен и с много нестандартен подход към живота. В края на ноември ще се постави началото на период, който ще донесе много нови и различни възможности. Ще искате да се справите с всичко и да свършите толкова много неща. Бъдете внимателни да не влезете в преразход на своята енергия. Ще се напрягате от притесенението дали ще успеете да се справите с всичко, но успещно ще завършвате задачите си. Имате добра подкрепа за започване на нови проект, бизнес. Ще бъдете ангажирани и заети с тези дела.

 

СТРЕЛЕЦ

Периодът може да причини много важно преместване на цялото семейство. Ще имате възможност да смените всички стари неща, в областта на недвижимостите, автомобилите. Добър период за покупка на нов дом или нов автомобил. Вече ще имате възможност да изпитвате удоволоствие от тези неща. Разбира се, промяната на толкова много неща, няма как да не се съпътства с някои трудности.

Ще бъде необходимо да се справите с доста неща. Но ще имате достатъчно енергия, за да организирате всичко добре. Ще усещате напржение, свързано с вашите финансите и семейните активи. Необходимо е да премислите тази страна от живота и да изградите разумна стратегия за следвашите 2-3 години. Ако направите това, в началото на периода, ще усетите стабилизиране в тази област. Тогава е възможно да решите всички висящи въпроси, свързани с пари и развитието на семейството.

Периодът Април-Юни ще ви донесе добри възможности за финансово развитие. Въпреки, че вашите действия и решения ще са свързани с поемането на рискове, крайният резултат ще бъде положителен, по отношение на приходи и придобивки. Все пак, бъдете много внимателни по отношение на прекалено големи рискове, защото може да изгубите възможностите, които са ви предоставени. В бъдеще, по-конкретно в края на годината, ще имате по-благоприятни моменти за да експериментирате с риска. Така, че сериозните рискови решения и действия, оставете за тогава. Периодът ще доведе до стабилизиране на семейството ви.

Краят на септември, ще ви донесе възможност успешно да побеждавате своите врагове и конкуренти. В продължение на година и половина, ще бъдете лидер в областта, в която се развива вашите кариера, бизнес. Ще се чувствате много успешни. Можете да планирате бъдещето. През този период ще успеете да поставите здравословното си сътояние в много балансирано положение. Всички върпоси свързани със съд, закон, спорове ще се решават благоприятно за вас.

Краят на годината ще донесе още благоприятни възможности, относно изброените вече неща. В случай, че не сте успяли да завършите някои проекти, сега е възможно да се финализират успешно всички сделки, дейности. Включително ситуация, свързана със семейството. Има възможност за успешно развитие на нов бизнес, в който да се ангажират и други членове от семейството. Много добър период за финанси, кариера, бизнес. Периодът ще окаже много добро влияние по отношеие на вашето развитие и в областта на духовността (занимания с медитативни техники и йога). Времето ще ви подкрепя, така, че спокойно можете да се насочите към планиране на всички споменати по-горе неща.

 

КОЗИРОГ

Това е вашето време! Вашата планета, Сатурн се прибира у дома – влиза в Козирог! Това се случва само веднъж за период от 28-30 години. Ако някой ще получи максимални ползи от този транзит, то това сте вие! Повече подробности за следващите 2,5 години, очаквайте в прогнозата за Транзита на Сатурн в Кози Рог 2020-2023 (скоро!).

И двете групи хора – асценедент и лунен знак – може да са сигурни, че ще имат огромна енергия, за да се справят успешно с всякакви стресови ситуации, които ще се случват понякога. Все пак, периодът изисква много работа, така, че няма как да се изключи психичното или физическо напрежение от време на време.

Има тенденция върху гърба ви да се стоварят и доста от семейните дела. Но въпреки това, основната характеристика на периода е вашето личностно развитие! Цялата енергия, която досега сте раздавали, отделяли в различни посоки, сега ще бъде насочена само към вас. Много важно за този период е да помните, че трябва да имате доверие само на себе си. Никой не би могъл да ви даде адекватен съвет и мнение относно вашето развитие.

В момента вие сте независими от никого. Трябва да действате. Всички отлагани дела, проекти, дейности трябва да бъдат задействани максимално мощно. Вземайте решения и ги реализирвайте. Периодът ще ви подкрепя за всякакво изпълнение. Много добро време за личностнна реализация. В никакъв случай не губете време и не се поддавайте на леност, бездействие, мързелуване. Ако действате активно, ще можете да постигнете прекрасни резултати, които никога не сте очаквали в живота си и забележителен успех. Трябва само да останете будни по отношението на чуждите влияния и в никакъв случай да не им се поддавате. Другите хора нямат представа на какво сте способни и тяхната скептичност си е тяхна работа. Не бива да допускате, тя да става част от вашия живот.

Вземайте решенията си и реализирайте себе си, само с вашите лични усилия. Ще бъдете много заети. Но това е процесът на вашата реализация. Ще се налага да пътавуте повече от обикновено. Най-често това ще е свързано с работата, която вършите. След края на януари ще усетите, как напрежението относно конкуренцията и враговете ви изчезва. Ще се срещате с много нови хора. Но сега, планетите проявяват огромна закрила към вас и ще ви изпращат само хора, от които имате нужда и могат да ви помогнат. Ще реализирате успешно всички свои проекти. Ще си поставяте нови задачи и ще постигате положителни резултати.

Предстои ви един прекрасен период за развитие – и в работа, кариера, бизнес, и в личен план и по отношение на духовността. Отпуснете се. До края на януари, направете планове за своето бъдеще. След това ви очаква старт, който ще ви отведе до неподозирани резултати, свързани с популярност, успех, уважение от другите, слава. Толкова много усилия сте полагали досега, а някак резултатите са оставали неизвестни за другите хора. Сега вече, ще станат известни, всички ваши постижения. Вие ще се радвате на известност. Разбира се това ще наложи натовареност с повече работа. Но вие сте личност, която по този начин се чувства жива, жизнена. Работата не нещо, с което може да ви уплашат.

В случай, че обмисляте нова кариера, работа, то ще имате възможност да получите много добро предложение. В месеците Април-Юни ще се случват някои непредвидени ситуации. Те ще окажат по-силно психично влияние на хората с лунен знак Козирог. Може да се наложи да направите повече разходи от очакваното. Има тенденция, поводът за това да са пътувания. Може да е свързано с близки роднини и отдалечени места, земи, чужди страни. Хората, които имат асцнедент Козирог, ще могат да се възползват от нови възможности за развитие през този период. Но всички вие, ще можете да бъдете победители в отношенията с конкуренцията, враговете, в евентуалните спорове.

След септември, ще може да почувтствате облекчение от семейните въпроси, с които сте били натоварени. От този момент нататък обмисляйте добре всеки риск, който поемате, защото има тенденция да сте склонни да рискувате повече от обичайното. Не ставайте жертва на илюзията, която си съдавате сами или която някой друг иска да използва срещу вас. Разбира се, вие сте достатъчно устойчиви, но бъдете внимателни. Преценявайте възможности и всичко ще е наред.

В края на годината, ще настъпи изключително важен момент за вас. Период в който, всяка област от вашия живот, ще се промени напълно. Точната посока на промяна, зависи от личната ви рожденна карта, но във всеки случай ще усетите много интензивна енергия на промяна. Някои от вас ще се пенсионират в този период и това напълно ще промени живота им. Други ще положат началото на нова кариера или много важен проект. Има силна тенденция да поставите начало на нова сериозна връзка. Отново споменаваме, че трябва да сте внимателни по отношение на повишената склонност към риск в този момент. Правилният начин на действие за вас, винаги ще бъде разумният подход и обмислянето на нещата от всички страни.

Предстои ви един прекрасен период. Направете всички необходими проучвания и с цялата си енергия се отправете към вашия успех. Това ще бъде повратна точка в живота ви. Ще вярвате в себе си. Ще имате ползотворни пътувания в чужбина и полезни отношения с хора от там. Всичко ще бъде много положително за вас.

 

ВОДОЛЕЙ

Влизате в период, който ще ви накара да се замислите сериозно и в дългосрочен план за своите приходи. След края на януари, ще трябва да разгледате внимателно финансовите си източници. Мощната планета Сатурн, влиза в област от вашия хорскоп, която е свързана с разходите. Може да изпитате някои притеснения относно харченето на пари през разглеждания период. Има тенденция да се чувствате по-натоварени, от последните няколко години.

Вие сте много общителен човек и се радвате, когато се срещате с хората, но сега ще ви се иска да се оттегляте и да имате повече време за себе си. Разглеждания период, може да не се окаже много благоприятен за нови проекти и нови дейности. Може да се реализират някои загуби. Ще се наложи да се подчините на нови правила. Добрият контрол и самоконтрол ще са ключови, в случай че целта ви е да постигнете ползи от своята дейност. Ще се наложи да бъдете много внимателни, не само по отношение на разхода на финанси, но и по отношение на разходването на физическата си енергия. Има опасност да я губите в по-голяма степен, от поносимото.

Изглежда, че има тенденция да се заемете с работа, която няма да е много подходяща за вас. Ако направите това е много възможно да претърпите загуби – и на пари и на енергия. Периодът ще ви натовари с ментален и физически стрес. Ще се притеснявате за доста неща и ще изразходвате голямо количество физическа енергия. Ще се притеснявате и по отношение на конкуренцията и конфликти с враговете. В никакъв случай, не си позволявайте да нарушавате законовите норми, защото изходът от ситуацията няма да е благоприятен за вас. Ако успявате да запазвате спокойствие, ще успявате да намирате изход от всички сложни конфликти. Компромистите ще са много полезни в случая. Тогава можете да получите позитиви от периода.

Ако по принцип сте отделени от родното си място и живете далече от него, то можете да очаквате добри общи резултати през тази година. Принципно, дори да не ви е достатъчно лесно, вие ще се насочите да изследвате нещата, по отношение на своите идеи и проекти.

Краят на септември, ще ви постави в ситуация, която ще промени живота ви. Но не може да ви се гарантира, че нещата ще се развиват гладко. Ще се наложи да бъдете много ангажирани, натоварени. Особено с работата у дома и домажните задължения. Близките ви ще очакват, че вие трябва да свършите всички неща у дома. Тази ваша заетост, ще продължи година и половина напред. Има тенденция за сериозно обновяване на дома или ще се преместите в нов дом. Може окончателно да се нанесете в дом, който е ваш, но не сте били трайно установени в него. Във всеки случай този процес няма да бъде лесен и ще изисква много усилия от ваша страна. От друга страна, кариерата ще ви носи удовлетворение.

През декември, ще се види окончателно накъде върви вашето развитие и по отношение на дома и по отношение на работа. Ще имате възможности за пътувания в чужбина. Някои ще се преместят да живеят там. Но ще трябва да промените напълно домашния си живот, за да се реализирате добре в бъдеще. Обмислянето на вашата духовната реализация, ще балансира психиката ви. Може да започнете да отделяте повече време за изследване на вътрешния си мир. Може да се оттегляте за дълго в отдалечени от шумните градове места. Евентуално пътувае до чужбина, също може да помогне да се замислите за духовността. Ако езотеричното знание е любопитно за вас, то сега е момента да му отделите повече внимание. Бъдете внимателни относно този транзит.

 

РИБИ

Очаква ви един вълнуващ период, в който ще успеете да реализирате всичките си желания. Ще бъде много добър период за вас, ще бъдете много активни. Ще ръководите живота и събитията в него. Карирета ви ще стане лесно управляема. Напрежението там ще бъде елиминирано. В случай, че сте от хората, които са се разделили с предишната работа и все още не са открили новата, то можете да разчитате, че през следващата година ще можете да рзчитате на добра работа, обществен статус и финансова стабилност. Ще намерите много нови приятели, които ще ви подкрепят по пътя на вашето развитие. Тези хора може да са свързани с чужбина. Може напълно да сте изгубили връзка, но сега се връщат и ще ви помогнат. Ще се чувствате уверени и стабилни.

Всчико се подрежда така, че ще се сбъднат всички ваши желания от миналото. Ще имате възможност да получите придобивки, които дори не сте предполагали. Социланите ви кръгове, също ще способстват за това. Ще успеете да довършите успешно всички започнати проекти, ще бъдете ангажирани с нова работа, дейност. Ще успокоите и подредите отношенията с децата си. Всички проблеми с тях ще бъдат решени. Тези от вас, които са част от романтична връзка, ще успеят да придвижат отношенията до сериозно обвързване, вкл. брак. Ще се изяснят всички неясноти, свързани с връзката ви и нещата ще се подредят така, както е редно.

В края на септември, ще станете още по активни и успешно ще реализирате усилията си, свързани с комуникация, медии, интернет. Ще бъдете неотразими, ще постигнете всичко, което искате ! Ще се чувтствате уверно и спокойно. Краят на годината, само ще затвърди положителните процеси от времето преди това. Още много нови хора във вашия жвиот. Изключително разширение на социалните контакти. Много нови придобивки, вкл. материални. Желани дългосрочни, стабилни и големи приходи. Жвотът ще се развие по начин, за който дори не сте мечтали. Прнципно, много благоприятен период за вас. Добър период за висше знание, образование.

 

Почитайте светлината на звездите и те ще ви закрилят по пътя

 

ВАЖНО ! При изчислението на планетните позиции е отчетена прецесията – наклона на земната ос. Прогнозите се основават на Сидералния зодиак. Планетите са поставени в техните реални, астрономически позиции.

Всички прогнози са основани на Лунния знак или Асцендента. В случай, че не знаете кои са те, можете да зададете въпрос на астролога*, като използвате посочените данни за контакт. Разглеждането на прогнозата, от позицията на Слънчевия знак – няма да бъде коректно.

*Астрологът си запазва право да отговори на зададените въпроси, в удобен за него срок.

Дана*Веда Йордана – Ведически астролог

За контакти и въпроси:
Facebook: Danna Veda Yordana

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *