Ведическа Астрология Джьотиш | 10 – 16 Август 2020 г.

Ведическа Астрология Джьотиш | 10 - 16 Август 2020 г.

Астрологична прогноза по Асцендент или  Лунен знак

Период :  10 – 16 Август  2020 г.

Слънце – Рак

Луна – Овен ( 10-11 август), Телец ( 12-13 август), Близнаци ( 14-16 август)

Марс – Риби

Меркурий –  Рак

Юпитер – Стрелец (ретрограден)

Венера –  Близнаци

Сатурн – Кози Рог ( ретрограден)

Раху ( Северен лунен възел ) – Близнаци

Кету  ( Южен лунен възел ) – Стрелец

През тази седмица се случат две важни астрологични събития. Първото от тях е навлизането на Марс в ключовата точка “ганданта”, която се намира на границата между знаците Риби и Овен. Това е изключително кармично място и в целия зодиак има още две такива точки (Рак-Лъв и Скорпион–Стрелец). Преминаването на планетата през границата между водата ( Риби) и огъня (Овен), ще задейства много силна енергия, която може да предизвика мощни прояви на природата, като бури, вкл.валежи, гръмотевици. Не е изключено и изригването на вулкани в този период. На обществено ниво, ще се наблюдават прояви, свързани с по-голяма активност, усилване на интереса към спортните занимания, по-активно действие от страна на военизираните държавни структури. Това е период, който ще обхване дните 13-19 август, като до 16-ти, Марс ще бъде в последния градус на Риби. Второто важно събитие е едновременното преминаванае на Слънцето и Марс в собствените им знаци, където и двете планети са много силни : Слънцето в Лъв (също преминаващо през критичната точка Ганданта, на границата между Рак и Лъв), а Марс в Овен. Това ще се случи в един и същ момент – на 16-ти август.

ОВЕН

Седмицата е много подходяща за стартиране на нещо ново. Ще имате много енергия. Може да поставите началото на нов бизнес, проект, дейност. Умът ви ще бъде зает с обмисляне на финансовото ви развитие. Това, обаче не бива да ви прави агресивни по отношнение на своите партньори и на личния такъв. Опитайте се да контролирате начина, по който говорите. Може би ще организирате пътуване. Някои от вас вече реализират това пътуване. Шофирайте внимателно.

ТЕЛЕЦ

Вие също ще се чувстате много енергично през тази седмица. В началото ще искате да се отдалечите от другите. Може да отидете на такова място – отдалечено от шума, града и да останете изолирани. Това ще ви кара да се чувстате добре. Някои от вас, ще отделят повече време за духовни практики, вкл. медитативни. През тази седмица може да наблюдавате някои обърквания в комуникацията с другите. Това може да се развие до спорове с членовете от семейството. И по-специално, с вашият личен партньор.

БЛИЗНАЦИ

Началото на седмицата ще ви донесе много срещи с ваши приятели и идеи за вашето развитие. Периодът ще ви накара да отделите повече време за дейности, при които се изпозлват технологии, вкл. инженерни. Ще мислите за креатвиност. В средата на седмицата ще се опитате и ще искате да останете насаме със себе си. Може би ще отидете на разходка в планината. Може да планирате някои неща за бъдещето си. Ще си спомните за някоя личност, която не сте виждали отдавна и ще мислите за нея. В края на седмицата ще имате енергия за задействане на нови неща. Ще обмисляте някои промени в живота си.

РАК

В началото на седмицата ще бъдете съсредоточени над работата си. Ще обмисляте развитието на бизнеса и работните проекти. Но е възможно да се проявят накакви проблеми с колеги или началници. Това ще се развие, поради ситуация, която не зависи от вас. Ще трябва да намерите решение за тези ситуации. В средата на седмицата ще имате възможност да се срещнете с приятели. Ще мислите творчески, креативно. Може да планирате пътуване, което да реализирате в края на седмицата. Тогава ще искате да останете сами, изолирани от другите.

ЛЪВ

Тази седмица изглежда, че започва доста положително за вас. Някои от вас ще се отправят на далечно пътуване. В сезона на отпуските, това може да е свързано с почивка на море, планина. Ще имате много енергия през цялата седмица. Средата на седмицата ще ви накара да отделите много творческа енергия относно работа, бизнес, дела. Ще имате възможност да намерите най-доброто решение за нещата от този род. През почивните дни ще се срещате с доста хора, с които ще се налага усилено да общувате на много разнообразни теми. Ще имате възможност да получите някакви приходи или да си направите някакъв подарък.

ДЕВА

Началото на седмицата ще ви накара да изпитате някои притеснения, тревоги. Това може да е свързано с някакви изненади, събития, които не е било възможно да предвидите. Някои от вас ще чувстват, че нямат настроение. Но това е период за положителна промяна. Ще осъзнаете много неща и ще откриете коя е правилната посока за поведение, действие. Може да се налага организация на ситуация, в която да са намесени едновременно и вашите и чуждите пари. В средата на седмицата ще се отправите на далечно пътуване, което ще бъде приятно за вас. Това е момент, в който вашият късмет ще работи във ваша полза. Можете да очаквате много положителна енергия, от страна на вашия баща, учители. В края на седмицата ще се развият някои сложни ситуации с вашите колеги. Може да има някакво объркване в отношенията с тях във връзка с работата.

ВЕЗНИ

Вашите партньори, съпруг/а още в началото на седмицата ще изискват много от вашето внимание и енергия. Ще се налага да общувате много с тях за неща, които са важни за самите тях. Ще имат нужда от помощта ви. Може да се развиват някои конфликти с колеги. Средата на седмицата ще даде възможност на някои от вас, да преживеят приятни и вълнуващи емоции, свързани с реализацията на тайна връзка. Разбира се, тези чувства може да се реализират и по отношние на вашия постоянен партньор, с който ще искате да останете насаме, тайно от другите. В края на седмицата ще се чувствате любопитни във връзка с различни знания в областта, към която имате интерес.

СКОРПИОН

Необходимо е да въведете ред в дневния си режими. Опитайте се да организирате задачите, които имате да изпълнявате през деня, по-най добрият начин. Това със сигурност ще елиминира възможността за конфликти с колегите. Помислете за редовни физически упражнения и подобрете системата на тези занимания. Средата на седмицата е много благоприятен момент за вашата връзка и личния ви партньор. Можете да се насладите на общуването един с друг. Някои от вас ще имат много ползотворни срещи с бизнес партньори или ще сключат сделки, които ще ги карат да се почувстват много добре. Краят на седмицата, също ще стимулира проявата на вашите емоции. Може да имате спад в настроението и някои притеснения, вкл. за финансите ви.

СТРЕЛЕЦ

Опитайте се да не влизате в спорове с романтичния си партньор. Ще имате доста енергиия, за да намерите и реализирате различни креативни решения. Много положителна енергия от и към децата ви. Положителна подкрепа за намиране на всяка информация, знание, които ви интересуват. В средата на седмицата, можете да решите всеки спор, който се появи, по възможно най-добрия начин. Положителна подкрепа от страна на колегите. Рутинните задачи ще бъдат изпълнявани с лекота и ще ви носят удоволствие. Тези, които имат нужда от лечение, ще намерят най-доброто за тях. Краят на седмицата ще ви накара да помислите за своите инвестиции. Бъдете внимателни и проверявайте много добре всички данни.

КОЗИ РОГ

Началото на седмицата ще насочи вниманието ви към дела, които имате да вършите у дома. Може би някои малки ремонтни дейности. Някои от вас ще проявят своите топли чувства към членовете на семейството си. В средата на седмицата ще имате прекрасна възможност да проявите своите творчески способности по най-добрият начин. Общуването с децата ще ви носи удоволствие. Ще помислите за контактите си с вашите социални кръгове. Ще планирате организацията на тези контакти и ще помислите как те могат да носят позитивна енергия за всички. Опитайте се да не вземате особено важно решение, свързано с вашия партньор, защото ще бъдете доста емоционални. Краят на седмицата е момент, в който да помислите за здравето си и неговото подобрение – дневен режим, правилен начин на хранене…

ВОДОЛЕЙ

Стартирате с активно общуване с вашите колеги, близки приятели. Вашите роднини, братя сестри може да имат нужда от вашата енергия, вкл. физическа и вие ще можете да им помогнете. Можете да се заемете с вашето хоби. Средата на седмицата ще се наложи да отделите повече внимание на вашата майка. Този момент ще ви накара да проявите повече емоции, свързани с нея. Някои от вас ще могат да реализират много творчески идеи, свързани с красотата на дома. Умът ще бъде зает с креативност и творчество и в края на седмицата, когато ще имате възможност да споделите своите идеи с приятелите си.

РИБИ

Периодът е положителен за вас. Трябва да се опитате да намерите баланса между психичната и физическата си енергия. Помислете за начините за спестяване на пари. Организирайте по-добре семейните си активи. Не се хранете с вредна храна, особено в началото на седмицата. Избягвайте загряващите подправки, лютото, пикантното и разбира се вредната, “бърза” храна. Средата на седмицата ще развие положително отношенията с вашите братя, сестри, съседи, близки хора. Ще усетите положителни чувства към тях и от тяхна страна към вас. В края на седмицата, може да се наложи да работите от дома, във връзка с вашата кариера, бизнес.

Почитайте светлината на звездите и те ще ви закрилят по пътя

ВАЖНО ! При изчислението на планетните позиции е oтчетена прецесията – наклона на земната ос. Прогнозите се основават на Сидералния зодиак. Планетите са поставени в техните реални, астрономически позиции.

Всички прогнози са основани на Лунния знак или Асцендента. В случай, че не знаете кои са те, можете да зададете въпрос на астролога*, като използвате посочените данни за контакт. Разглеждането на прогнозата, от позицията на Слънчевия знак – няма да бъде коректно.

*Астрологът си запазва право да отговори на зададените въпроси, в удобен за него срок.

Дана*Веда Йордана – Ведически астролог

За контакти и въпроси:
Facebook: Danna Veda Yordana

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *