Westlife анонсират новия си албум ‘Wild Dreams’

Westlife анонсират новия си албум ‘Wild Dreams’

Музикалните икони анонсираха издаването на оригинална нова музика в BBC Radio 2 Breakfast Show със Zoe Ball тази сутрин

Специалното издание като делукс албум също включва вдъхновяващия нов сингъл ‘Starlight’ и наскоро записани изпълнения на живо на хитовите ‘Flying Without Wings’ и ‘World of Our Own’

Най-продаваната група на Обединеното Кралство за 21 век, Westlife, анонсира излизането на първия си нов албум от две години наса.

‘Wild Dreams’ е наличен за предварителна поръчка от днес на www.westlife.com.

Специалното издание от 15 трака показва бандата във форма от световна класа, зашеметяващите им вокали с колекция от оригинални свежи поп химни и вълнуващи душата балади. То съдържа новия сингъл ‘Starlight’ и като бонус за феновете, нови записи на живо от хитовите сингли като ‘Flying Without Wings’, ‘World of Our Own’ и ‘Uptown Girl’. ‘Starlight’ у нас можете да слушате ТУК чрез Орфей Мюзик / Warner Music UK. Лирик видеото гледайте ТУК.

Детайлите за албума бяха анонсирани в BBC Radio 2 Breakfast Show при Zoe Ball тази сутрин.

Това е първия нов музикален албум от Westlife, следващ сензационното им завръщане през 2019, когато поп иконите стигнаха до осмия си No.1 албум в кариерата си и отпраз-нуваха най-бързо разпродалото се тяхно турне за всички времена.

“Невероятно развълнувани сме да анонсираме новини за предстоящия ни нов албум, който следва страхотния успех на повторното ни събиране през 2019.

“Този албум означава повече за нас от всичко, което сме правили преди и е вдъхновен от изпитанията, през които всички минахме през последните 18 месеца. Лабиринтът от емоции, който изпитахме по време на пандемията, ни доведе до писането на песни и ни помогна да създадем наистина специален албум, който има всичко, което обичаме в музиката – свежо и приятно забързано темпо в парчета като ‘Starlight’, както и силни и чув-ствени балади като ‘Always With Me’.”
“Wild Dreams улавя настроението в момента. Албумът също предлага моменти на осмис-ляне и е за новото начало, надежда и поглед към бъдещето. Музиката е толкова реле-вантна за сегашното положение. Той повдига настроението и нямаме търпение фенове-те да го чуят“, казва бандата.

Wild Dreams е първия албум на Westlife с EastWest Records след като Shane, Nicky, Mark и Kian подписаха голяма нова сделка с лейбъла по-рано тази година.

Албумът е подбран от бандата по време на локдауна след като тя посети студия в Ирландия и използва домашно музикално устройство, което впечатляващо пропътува от дом на дом, за да запише песните.

Новините за новия албум маркират началото на претъпкан график за Westlife, които ще излязат на първото си някога напълно разпродадено заглавно шоу в Wembley Stadium на 6 август 2022.

Westlife са разпродали 55 милиона записа по света и са единствената банда, чиито първи 7 сингъла са влезли на No.1 в британската класация. Също така те имат най-много сингли от всеки друг артист с дебют на No.1 в Обединеното Кралство. Като цяло бандата има невероятни 14 No.1 сингли, като стои единствено зад Elvis Presley и The Beatles, 33 No.1 албуми по света и като изпълнители на живо са разпродали 5 милиона концертни билети по света.

Wild Dreams излиза на 26 ноември и е наличен за предварителна поръчка на www.westlife.com

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате в социалните мрежи: FacebookInstagramTik Tok и Twitter. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни OnDemand на нашият сайт MM Player или в канала ни в YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *