Орлин Павлов окупира януари

Телевизия ММ официален медиен партньор на фестивала Eurosonic Noorderslag.

Телевизия ММ стана официален медиен партньор на фестивала Eurosonic Noorderslag в Groningen, Холандия.

Много сме щастливи и искаме да споделим радостта си с вас, нашите зрители и българските музиканти. ММ ТВ онлайн беше одобрена за медиен партньор на най-престижния европейски музикален фестивал Eurosonic Noorderslag в град Groningen, Холандия. Ние сме единствената българска телевизия, която ще предава пряко всекиденевни репортажи и интервюта със звездите на фестивала от мястото на събитието. Не, че искаме да се хвалим, ноооо…

Орлин Павлов окупира януари. Кино, телевизия… навсякъде!

Новина, която ще ви кажа днес е вече поостаряла, ама пък защо да не ви я кажа. Току виж малко от късмета на Орлин Павлов е дошъл и при нас. Напоследък певецът набляга повече на актьорската игра. Така е окупирал януари и следващите месеци от новата година с филми и сериали, че ще ни писне да го гледаме. Шегувам се, разбира се, не е възможно да ти писне да гледаш сините очи на Орлин Павлов… и тази ослепителна усмивка. Много се отплеснах… Ако и вие по една или друга причина сте се отнесли и сте пропуснали да гледате интервюто ми с него в #HASHTAG, имате право на поправителен. Можете да го намерите в сайта ни mmtvmusic.com или на нашата фейсбук страница.

Фенове на телевизия MM не забравяйте, че може да ни гледате 24 часа на ден, 7 дни в седмицат. Това може да направите на нашият сайт mmtvmusic.com и в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *