P.I.F. с концептуално нов концерт, а Taylor Swift с тайно парти в дома си

Taylor Swift с тайно парти

Тейлър Суифт организира тайно парти в дома си в Лондон. На него певицата ще представи своя нов, 6ти по ред студиен албум Reputation. Не знам колко точно ще е тайно обаче, след като самата изпълнителка лично е поканила 100-тина от своите фенове. Тук ми се струва, че ролите са се обърнали на 180 градуса – явно Суифт въвежда нова мода, в която идолите преследват своите фенове. Миналата сряда например, самата тя лично е отишла до адреса на една от тях, за да ѝ занесе подарък.

P.I.F. канят своите фенове на един концептуално различен концерт

Тематични визуални и звукови ефекти ще съпровождат всяко тяхно парче, като с това групата цели да „вкара във филма” своята публика. Мястото е голямата зала в столичния клуб Mixtape 5, а билетите влизат в продажба от края на този месец. Групата е взела присърце подготовката за това грандиозно събитие. Доказателство за това е 3 месечната пауза от клубни участия, за да се концентрират изцяло върху новия проект. Всеки, закупил билет за концерта, ще получи CD с новото парче, което P.I.F. ще представят, с работно заглавие „Приятел”. Място Mixtape 5, дата 8ми декември!

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *