Филмите на месец март

Не пропускайте да ги гледате

Филмите, които да гледаме през март

В месеца на жените и пролетта романтични заглавия липсват в киноафиша. Явно за да балансират с по-сладникавите премиерите през февруари, които бяха в унисон с Деня на влюбените. Днес ще ви представя моите лични фаворити, които няма да пропусна да гледам през месец март. Съветвам ви и вие да отделите време на тези продукции.

“Извън играта”

Джак Кънингам (Бен Афлек) някога е имал наистина обещаващ живот – феноменален баскетболист, с пълна университетска стипендия. Но постепенно той се отдалечава от играта и губи бъдещето си. Години по-късно, сломен от тежка загуба и затънал в блатото на алкохолизма, който му коства и брака, се появява надеждата за нещо по-добро. Той е помолен да тренира треторазряден баскетболен отбор, който няма почти никакви шансове за успех. Най-накрая Джак намира причина да се изправи срещу демоните си. Но дали това ще е достатъчно да запълни празнотата и да излекува дълбоките рани от миналото си? Поставям филма на първо място за месевц март.

“Блъдшот” 

“Блъдшот” проследява историята на Рей Гарисън (Вин Дизел). Той е професионален войник в американската армия, наскоро убит по време на акция и съживен като супергероя “Блъдшот” от корпорацията RST. С помощта на нанотехнологии в кръвта му, които му дават свръхчовешки способности, героят на Вин Дизел се превръща в неудържима машина за убиване – по-силен от всеки друг и способен да се регенерира мигновено. Toй ce oпитвa дa пpoпътyвa пpeз пaмeттa cи, зa дa cпacи мaлĸoтo cпoмeни, ĸoитo мy дaвaт пpeдcтaвa ĸoй e.

“Информаторът”

Бивш затворник, работещ под прикритие, се оставя да бъде вкаран наново в затвора, за да се внедри в мафията. Ще успее ли да изпълни мисията на ФБР и да проникне в мрежата на полски наркопласьори? Розамунд Пайк, Джоел Кинаман и Клайв Оуен са част от звездния каст на криминалната драма! Не пропускайте този филм през месец март.

“Мулан”

Режисьорът Ники Каро връща за нов живот епичната история на Disney за легендарната жена войн на Китай “Мулан”. В нея безстрашна млада жена рискува всичко от любов към семейството и страната й, за да стане една от най-великите личности, които Китай е познавал. Маскирана като мъж на име Хуа Джун, Мулан изучава всяка част от пътя на истинските войни и впряга цялата си вътрешна сила, за да разгърне пълния си потенциал. В дългоочакваната игрална версия на Disney Лиу Ифей e Мулан, a Дони Йен – Командирът Тунг.

“Ловът” 

Скрити в сянката на конспиративна теория от тъмните измерения на интернет, група заможни членове на обществото се събира в отдалечено имение, за да организират лов на хора… за спорта. Но планът им е на път да се провали, защото една от “жертвите” – Кристал (Бети Гилпин), познава играта на ловците по-добре от тях самите. Кой гони?

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *