Холивудският продуцент Рик Дъгдейл пред камерата на телевизия ММ | Видео

Холивудският продуцент Рик Дъгдейл пред камерата на телевизия ММ | Видео
Канадският продуцент Rick Dugdale даде интервю за телевизия ММ, в което ни разказа за работата си в Холивуд и последният си проект – трилогията Интриго

Той е в България, за да представи в рамките на филмовият фестивал Cinelibri един от филмите включен в нея ”Интриго: Смъртта на един автор”, със Сър Бен Кингсли в главната роля.

Поканата от уникалния в световен мащаб фестивал за филми, адаптации по книги, е важна за него, тъй като на 6 октомври от 17:30 ч. в кино Люмиер Lidl пред българските зрители ще е неговата премиера в нашия регион. Прожекцията е в в рамките на шведската гала вечер и освен продуцента на ”Смъртта на един автор”, в залата ще бъде и неговият режисьор Даниел Алфредсон.

Пригответе се за криминален трилър в най-добрите традиции на популярното скандинавско кино. Филмът е по сборникът с разкази и новели Intrigo на известния шведски писател Хокан Несер.

Вижте интересни подробности за Холивуд и как се прави кариера там в интервюто на Руми с Рик Дъгдейл.

Цялата програма на фестивала Cinelibri вижте ТУК

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *