ВАЖНО! За концерта на Sting и Shaggy

ВАЖНО! За концерта на Sting и Shaggy. MMTV Online

Поради спекулации в медиите относно концерта на Sting и Shaggy от Sofia Music Enterprises излязоха с официално обръщение

Уважаеми дами и господа,

Във връзка с предстоящите концерти на 19 и 20 юни на Sting в Античен театър Пловдив. И участието в тях на реге звездата Shaggy, се появиха в медиите доста спекулации, затова, че публиката е информационно заблудена, и че Shaggy подменя по някакъв начин хедлайнера Sting.

Искаме да ви уверим, че такива твърдения са абсолютно неоснователни. Концертите ще протекат по следния график: вратите на Античния театър ще бъдат отворени в 18:30 часа. Около 20:15 часа ще излязат Sting и Shaggy заедно на сцената. Те ще изпълнят три песни от новия им съвместен албум 44/876. След това Shaggy ще продължи сам с три от най-големите си хитове. От там нататък до края на концертите Sting ще изпълни собствената си програма, включваща всички любими песни от огромното му творчество, с времетраене около час и 30 минути.

Очевидно е, че голям артист като Sting винаги във всяко ново турне търси да представи нещо специфично, за да направи концертите си уникални и незабравими спектакли. В последния му концерт в Арена Армеец миналата година специален гост беше синът му Joe Sumner. Този път Shaggy ще бъде един допълнителен бонус за българската публика.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *