Алтернативният рок фестивал Rebel Rebel By The Sea отново във Варна

Цветът на българския алтернативен рок превзема Варна на 8-9 септември, фестивалът е REBEL REBEL By The Seа

Прогнозата за този септември включва блестяща възможност за едно последно море с екстри – водата все още е топла, напитките са все така студени, а бонусът е алтернативен музикален фест и то – на плажа.

На 8 и 9 септември REBEL REBEL се завръща със своето трето Rebel Rebel By The Sea издание и този път рокендрол керванът ще доведе осем банди, които да превземат морската столица на абордаж.

Славната колаборация между организаторите от Projector Plus и бар Ментол е солидна основа за рок среща на високо равнище – REBEL REBEL 2023, новата българската музика в най-добрата си форма и нейните най-отдадени фенове в най-добрата им форма. Споделената емоция и бунтарска енергия от сцената на REBEL REBEL е фарът в нощта в две варненски вечери – на 8 и 9 септември.

Бандите, които запалват пламъка на REBEL REBEL By The Seа 2023 тази година са приятелите и свободните музиканти от Projector Plus: Aнимационерите // Greesh // Hellion Stone // Lek City Case // No More Many More // Scotopia // Soundprophet // Trope.

A eто и артистите за REBEL REBEL By The Seа Edition:

За трета поредна година REBEL REBEL е единственият фестивал за българска авторска музика, а мисията – пламъкът на независимото изкуство да бъде поддържан с цената на всичко. Рокът е бунт, а REBEL REBEL By The Seа – неговото морско светилище с рокендрол герои.

Защото:

Добрата музика има значение

Присъединете се към тях! #jointherebellion

Билетите за REBEL REBEL By The Seа Edition, които можете да закупите от тук, са на цени от 20 лв. за еднодневни и от 30 лв. за двудневен билет. Хлапетата до 13 години влизат без билет, защото имат родители с добър музикален вкус.

Разберете повече за Projector Plus и групите от феста тук: https://projectorplus.bg.

Как премина миналогодишното издание на алтернативното събитие REBEL REBEL 2022 припомняме тук.

Събитието във Facebook е тук. Следете за пълната програма и всичко ново около REBEL REBEL By The Seа Edition в социалните мрежи.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате в социалните мрежи: FacebookInstagramTikTok и Twitter. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни OnDemand на нашият сайт MM Player или в канала ни в YouTube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *