Arte Feastival 2022 с второ издание във Велинград на 26-28 август

Arte Feastival 2022 с второ издание във Велинград на 26-28 август

ARTE Feastival 2022 – Семейният фестивал на България е във Велинград на 26-28 август

От 26 до 28 август 2022 ще се проведе второто издание на ARTE Feastival 2022. Най-младият и пъстър български фестивал с програма за всяка възраст и вкус, който дебютира ярко миналата година, се завръща за още по-мащабни семейни забавления отново във Велинград.

Разнообразна музикална програма, първокласни комедийни стенд-ъп спектакли, демонстрации на известни шеф готвачи на живо, кино маратон, куестове, занимателна детска зона, певчески риалити конкурс, вкусна храна и отбрани напитки.

Забавленията са за цялото семейство и приятели и за един изключителен летен уикенд

За три дни през август ARTE Feastival 2022 отново ще преобрази Велинград от спа столицата на Балканите във фестивалната столица на България.

Като част от програмата на Main Stage във Велинград идва любимата на българската публика френска поп изпълнителка ZAZ

Тя се завръща у нас и обещава едно „супер енергично, позитивно и щедро шоу“, част от турнето в подкрепа на петия ѝ албум ORGANIQUE TOUR. Истинските номади, проводници на радостта и символи на свободата Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra, формацията, която не признава държавни или музикални граници, се качва на главната сцена във Велинград този август. И още – N.O.H.A., Kosheen, S.A.R.S., Amparanoia, Gipsy Groove, Sister Bliss от Faithless с DJ сет като това не е всичко.

ARTE-Feastival-2022-Emir-Kusturica

И тази година организаторите от FEST TEAM и КМД имат амбициите да надскочат чисто музикалните забавления в ARTE Feastival 2022 като ги съчетаят със забележителна комедийна програма и атракции за всеки вкус. В Comedy & Cinema Club до момента участие за потвърдили Христо Шопов, Христо Гърбов, Владислав Карамфилов-Въргала, Мария Сапунджиева, Мариана Миланова, Ованес Торосян, София Бобчева, Димитър Иванов-Капитана и Благой Бойчев.

На Chef’s Stage засукани гурме ястия на място ще подготвят Лео Бианки, Атанас Балкански, Август Попов, Савина Николова, Виолина Маринова, а публиката – ще има възможност да се включи на живо в приготовленията и да предизвика себе си и звездните готвачи в кулинарните битки.

Билетите за ARTE Feastival 2022, доказателството, че в страната ни постепенно се заражда истинска фестивална култура, са в продажба още след последния фестивален ден от първото издание.

Билети могат да се намерят на цени от 60 до 160 лв. на Ticketstation.bg и в магазини „На Тъмно“

А закупилите промо билети преди обявяване на датите, артистите и местоположението за 2022, имат десет дни на разположение да върнат билета си, в случай, че пожелаят това.

За повече информация и всички новини около АRTE Feastival посетете www.artefeastival.bg и страниците на фестивала в социалните мрежи – ARTE Feastival FB Event, https://www.facebook.com/artefeastival и https://www.instagram.com/artefeastival/.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате в социалните мрежи: FacebookInstagramTikTok и Twitter. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни OnDemand на нашият сайт MM Player или в канала ни в YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *