Godsmack не разочароваха и този път

Sully Erna from Godsmack

Godsmack забиха здраво пред повече от 10 000 рок маниаци в зала Арена София.

За доброто настроение на публиката и да вдигнат настроението се погрижиха две групи. Гърците от Grande Fox и родната група Hellion Stone които изпълниха най-добрите си песни и поставиха страхотно начало на една невероятна вечер.

Вокалът Sully Erna не пропусна да поздрави родната публика като за пореден път я обяви за „най-добрата публика” и заяви, че докато те са група и правят концерти винаги ще се връщат в България.

Близо два часа Godsmack радваха феновете с изпълнения на най-големите си хитове сред които “Whatever”, “Voodoo“, “1000hp“, “Cryin’ Like A Bitch“ и още много, а бисът състоящ с от четири песни завърши с емблематичната “I Stand Alone“ на която вече публиката остана без глас.

Вечерта не мина и без изненади когато вокалистът Sully Erna се впусна във впечатляващ Drum battle като показа завидни способности срещу своя колега Shannon Larkin. А в специална премиера бандата изпълни „Surrender”, първият сингъл от предстоящия им 8-ми студиен албум – “Lighting Up The Sky”, който се очаква да излезе в началото на 2023 г.

Организатори и на този як концерт са BLM.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате в социалните мрежи: FacebookInstagramTik Tok и Twitter. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни OnDemand на нашият сайт MM Player или в канала ни в YouTube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *