Mr. English в сърцето на София

Среща с Mr. English в сърцето на София. MMTV Online...
Определено вярвам, че няма нищо случайно включително и срещата ми с Mr. English 

Срещата ми с Лиъм Уебър, динамото в смазаният до съвършенство механизъм на образователния център, който ръководи, беше неочаквана и в същото време абсолютно необходима.

След 16 години в Лондон изискванията ми към езиковото ниво на колегите ми е понякога са неизпълнимо високи. И взех решение да им открия най-доброто място за езикова подготовка в София, та дано най-сетне някой от тях да ме отмени в многобройните статии, мейли, интервюта със звезди и навигацията из милионите сайтове на английски по милото ни земно кълбо.

А избор има, знаете от опит.

mr-english-mmtv-003.jpg

Търсачките изкараха стотици резултати, обадих се на десетина, предложиха ми идентични неща и стандартния метод на обучение. Честно казано, в един момент трябваше да избирам само по цена.

И тогава ми попадна Mr. English.

Леле, викам си, това е мястото и това е моят човек. Млад лондончанин, завършил най-якото училище за таланти BRIT. Артист по душа, креативен вулкан от идеи и оригинални методи на преподаване, по английскому. Много сериозен и вдъхващ респект, но в същото време усмихнат и дружелюбен. След като финансовата криза осуетява плановете му да учи актьорско майсторство в Ню Йорк, международните младежки програми, по които започва да работи, го отвеждат и в България. 23-годишен за първи път се изправя пред българска група, на която преподава английски. Оттогава пламъкът в очите им го кара да остане и продължи с призванието си тук.

Лиъм има способността да извлича като лакмус възможно най-доброто от хората, което се вижда и в преподавателския екип на Mr English. Доволните му ученици са на възраст между 4 и 72 години и представляват цялата пъстра гама на обществото ни. От ученици и студенти до мениджъри, бизнесмени и изявени хора на изкуството и медиите. Вече на три адреса центърът се разраства, но за таланта на неговият основател няма рамки и ограничения.

mr-english-mmtv-001.jpg

Сега му е времето не само на лятно мързелуване, но и на малко мозъчна гимнастика и лично усъвършенстване. Учете английски и размажете конкуренцията през септември. Най-добрите възможности идват при подготвените, упоритите и смелите да рискуват. Mr English го доказва.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *