Нова година – нов късмет и много нови филми за гледане

Какви филми да очакваме през първия месец на годината

Нова година - нов късмет и много нови филми за гледане | MMTV

Ако си мислите, че доброто кино си замина със старата година, много грешите. Посрещаме новата 2020 г. с препълнен киноафиш още през януари и много нови филми. Лично за мен две от заглавията се открояват, това са “Бомба със закъснител” и “1917”.

Вижте филмите, които очакваме през първия месец на новата година.

“Бомба със закъснител” – 10 януари

Има ли по-добро трио от Никол Кидман, Чарлийз Терон и Марго Роби? Първокласните актриси на Холивуд правят заявка за наистина силна лента. А аз няма търпение вече да гледам филма, изглежда наистина обещаващ.

“Лоши момчета завинаги” – 17 януари

През януари ще се срещнем отново с “Лошите момчета“. Маркъс (Мартин Лорънс) най-накрая става полицейски инспектор, а Майк (Уил Смит) се бори с криза на средната възраст. Пътищата на лошите момчета са разделени, докато не им се налага да се изправят срещу албански наемник. Те винаги са готови да заобиколят правилата, ако работата и справедливостта го изискват, а репликите, които си разменят, са невероятни. Този път обаче няма да са сами, защото са принудени да работят с новосъздаден елитен отряд от нахакани младоци в полицията на Маями.

“18% сиво” – 24 януари

Имаме си и нещо българско в списъка с нови филми за януари. Няколко години след големия успех на “Тилт”, Виктор Чучков-син отново приковава погледите на феновете на доброто кино. “18% сиво” e екранизация по романа на Захари Карабашлиев. В главните роли са актьорът и певец Руши Видинлиев и Доля Гавански. Книгата на Карабашлиев е повече от великолепна, а очакванията ми за филма са доста големи. С нетърпение чакам да видя какво се е получило.

“1917” – 24 януари

“1917” е един от най-силните филми за Първата световна война. Режисьорът Сам Мендес успява да разкаже по невероятно трогателен и силен начин историята за двама млади британски войници. Те са новобранци, които изпълняват опасна мисия на вражеска територия, от която зависи животът на почти две хиляди бойци. В главните роли са Джордж Маккей и Дийн-Чарлс Чапман, а Колин Фърт и Бенедикт Къмбърбач също са част от каста.

“Джентълмените”– 31 януари

Гай Ричи се завръща с гръм и трясък към любимите си криминални истории. “Джентълмените” е един филм за търговия с наркотици, лондонски гангстери и обаятелни престъпници. Лентата определено ни връща към най-добрите комедийни екшън филми, създадени от режисьора, а кастът е невероятен: Матю Макконъхи, Чарли Ханъм, Мишел Докъри, Колин Фарел, Хенри Голдинг и Хю Грант.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *