Алина Добрева | Музиката в живота на един политик

Алина Добрева | Музиката в живота на един политик

Алина Добрева говори тихо, но убедително. Борави перфектно с думите, от която нито една не е излишна. Очарователно сериозно подхожда към темата на нашия разговор – музиката в живота ѝ. Може би, защото сестра ѝ е свирила дълги години на цигулка и е преживяла с нея най-великите класически произведения. А те са наистина сериозна работа. Срещаме се с Алина Добрева, член на Националния съвет на Да, България, в уютния клуб “Планет” в София и искрено се радваме на приятното съчетание от пастелните цветове на розовия стол и синята ѝ рокля. Приятно започва и интервюто ни и така си остава до края.

Алина Добрева е космополит – началото е в Русе, следват Пловдив, София, Будапеща, Лийдс, Лондон, Флоренция, за да стигнем до Брюксел, последното ѝ работно място. Там тя работи като анализатор в Изследователския отдел на Европейския парламент.

Днес обаче няма да си говорим за политика, а за музика. И ще я попитаме с коя песен иска да я поздравим. Пригответе се за изненада!

Вижте сега Алина Добрева за музиката в живота на един политик, само по телевизия ММ.

Благодарим за хубавата музика и чудесния разговор!

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv