Dave Grohl услужи с обувка на фен

Dave Grohl on stage during a concert at BlizzCon 2011

Да получиш помощ от любим изпълнител, когато си изпаднал в беда

Може да звучи като сюжет на някой сън преди концерт, но за някои това се оказва действителност. Такъв е случаят с Дейв Грол и негова почитателка миналия четвъртък.

mmtv-dave-grohl-2.png

По време на концертната вечер на Foo Fighters във Вашингтон вокалистът на групата бе заснет да помага на своя фенка, чиито патерици не са я спрели да посети шоуто. Момичето на име Сабрин споделя за ситуацията в Twitter и казва, че е срещнало и ортопеда на рокаджията. Пред ‘Alt Press’ тийнейджърката обяснява:

“Дейв доведе доктора, когато видя, че съм на патерици, а тогава ортопедът каза, че би трябвало да нося обувка заедно с шината. Отговорих, че е доста обемно и моите обувки не стават. Тогава Дейв каза: “Трябва ти някоя от моите високи“, при което се разсмях.“

mmtv-dave-grohl-3_0.png

Dave Grohl обаче не се шегувал

Вокалистът изтичал до съблекалнята, откъдето взел резервната обвука. Сабрин впоследствие я носила до края на вечерта и не крие, че случилото се било „определено едно от най-яките и забавни неща, които могат да станат“. Така фенката може да се похвали с преживяване като на истинска Пепеляшка и физически спомен от Дейв Грол.

Точно така, Сабрин и приятелката и Кайди, с която са посетили концерта, пазят обувката на изпълнителя. Артефактът стои на рафт в стаята на Кайди и вероятно тя вече посреща по-често гости у дома. А за нас остава изводът, че човекът зад звездата в нужда се познава, и идеята, че вече знаем как да се появим на следващ концерт.

Снимки: Twitter @SabrynSucks и Flickr: PhotographsByMe

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom FusionTiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *