Хиляди се размазаха от кеф на концерта на Godsmack | ВИДЕО

Вижте видео с невероятни кадри от силното второ гостуване на американците

Хиляди се размазаха от кеф на концерта на Godsmack | ВИДЕО
Ударно начало на спектакъла дадоха новозеландците от Like a Storm

Момчетата от Нова Зеландия наистина подгряха здраво публиката в изпълнената до последното място зала Арена Армеец. Плътен звук, мелодични рифове и много енергия видяхме от братята Крис, Мат и Кен Брукс, подкрепени от барабаниста им Кен Ууд. Пътят от родния им град Оуклънд до официално най-успешната новозеландска рок група в американските радиостанции никак не е лесен. Те самите се представят като една от многото упоритите и работещи рок групи. С една дума, скъсали са си…. маратонките от свирене. Резултатът е налице – турнета из цял свят с големи имена от бизнеса като Alther Bridge, Slash, Korn, Shinedown, Three Days Grace и т.н. След София им предстоят летни участия на фестивали, сред които Rock Am Ring, Nova Rock и Download festival.

Вижте сами как забиха момчетата в София:

Like A Storm – Първите две песни

Godsmack побъркаха българската публика

Съли Ерна беше звяр на сцената, всъщност всички от групата се раздадоха максимално, за да доставят първокласно изживяване на ревящите от възторг многохилядни гърла в залата. Енергията удряше директно в сърцето и блаженството от случващото се те изпращаше в друго измерение.

Sully многократно хвалеше българската публика като най-добрата в Европа и обеща:

“Докато сме група винаги ще се връщаме тук!”

Godsmack изсвириха перфектно подготвен сет-лист от стари и нови парчета, завършвайки накрая със спечелилата Грами за “Най-добро рок изпълнение” ‘’I Stand Alone”.

Тук може да видите първите три песни от концерта: ‘’When Legends Rise’’, ‘’1000 hp’’ и ‘’Cryin’ Like a Bitch’’. Enjoy!

Благодарим на организаторите от BLM за удоволствието!

Вижте любителски кадри от изпълнението на “I Stand Alone“:

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *