Jay-Z насърчава 9-годишна фенка за президент

Jay-Z насърчава 9-годишна фенка за президент. MMTV mmtv-jayz-1.jpg

Рапърът завърза спонтанен разговор по време на концерта си в Кливланд

Не е тайна, че Jay-Z обича да говори за политика. Нито пък е изненада, ако той повдигне подобна тема по време на концерт. Учудващ е обаче най-новият му събеседник – 9 годишно момиче от публиката.

На непринудената реч на изпълнителя станали свидетели хората, дошли на концерта му в Кливланд, Охайо, тази неделя. На събитието, част от турнето на Джей Зи ‘4:44’, рапърът прави пауза между песните, в която се обръща към невръстна почитателка от предните редици. „Можеш да станеш каквато си пожелаеш в този свят“, започна изпълнителят, и продължава с думите:

„В точно този момент сексизмът в Америка е далеч по-голям от расизма, но ти, млада госпожице, имаш потенциала да бъдеш следващия президент на САЩ, вярвай в това.“

mmtv-jayz-2.jpg

Импровизираната реч на Джей Зи е посрещната с одобрение, ако съдим по реакциите във видеото, публикувано в Twitter. В него на екраните по време на концерта, виждаме и малкото момиче да скача от радост заради диалога си с Джей Зи. Той я пита за годините ѝ и преброява обратно до следващата песен на живо.

Самият изпълнител от това лято е вече баща на три деца. Две от които дъщери – 5-годишната Блу Айви и 5-месечната Руми. Със съпругата си Бионсе бяха едни от основните звездни поддръжници и семейни приятели на Барак Обама. Затова не е учудващо, че Джей Зи успява да обедини политиката с възпитанието.

Снимки: Penn State at Flickr

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom FusionTiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *