Заглавието за новия албум на Moby е вдъхновено от Kurt Vonnegut

Заглавието за новия албум на Moby е вдъхновено от Kurt Vonnegut

Музикална колекция №15 на Moby излиза през март

Moby неочаквано обяви, че ще издава нов албум. Заглавиeто е ‘Everything Was Beautiful, and Nothing Hurt’ и идва от книгата на Кърт Вонегът „Кланица 5“, съобщава ‘Pitchfork’. Колекцията ще съдържа общо 12 песни, а изпълнителят вече пусна първия си сингъл от него.

‘Like A Motherless Child’ е вдъхновен от популярната южняшка песен от времената на робство в щатите ‘Sometimes I Feel Like A Motherless Child’. Парчето пристигна с черно-бял клип, а с вокалите на Ракел Родригес и звученето си доказва твърдението, че в новия си албум Моби се връща към госпела и трип-хопа от ранния си период. По този повод  преди ‘Billboard’ изпълнителят сподели:

„Пънк рокерът в мен иска да изкрещи към човечеството „Престани да правиш тези ужасни избори“, но друга част от мен, която може би се стреми към просвещение, просто иска да опита с разбиране и състрадание.“

mmtv-moby-new-album-2018-2.jpg

Издаването на нов албум от Моби е изненада, предвид излязлата негова колекция ‘More Fast Songs About The Apocalypse’ тази година. Тя е вторият му проект съвместно с The Void Pacific Choir след ‘These Systems Are Failing’ от 2016. Тогава електронният изпълнител издаде албума ‘Long Ambients 1: Calm. Sleep’. Междувременно Моби успя да се снима и в новия сезон на „Туин Пийкс“, който посрещнахме по-рано през 2017.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom FusionTiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *