P.I.F. с изненади за най-големия си концерт в София

P.I.F. с изненади за най-големия си концерт в София. MMTV P.I.F.'s band members posing for a photo

Една от най-обичаните български банди – P.I.F, променя изцяло визуалната опаковка на сценичното си шоу

Част от новата лайв концепция на музикантите са тематични видео импресии. Те присъстват неотлъчно към всяко парче и в примес със звуковите атмосфери създават филмово усещане у феновете. На това ще станем свидетели на 8 декември в столичния клуб MIXTAPE 5 (голямата зала). Билети ще може да закупим в края на месеца.

mmtv-pif-2.jpg

Освен със зарибяващ микс от алтърнатив рок и китарен поп, концертите на P.I.F винаги са се отличавали със сърцати истории, с които фронтмена им Димо Стоянов интегрира в цялостно арт преживяване хитове като „Огън“, „Приказка“ и „Отлъчен“. Актьорският му талант и страстта за театър прозират както в лиричните текстове, така и в общуването с публиката. На 8 декември това ще се случи и в мултимедията на най-мащабното шоу, което групата е правила в София. За да се фокусират максимално върху подготовката на събитието, P.I.F. правят тримесечна пауза от столичната клубна сцена. Това е прецедент в историята им. В момента групата завършва и видеото към „Дуел“, последният сингъл от албума P.I.F. 5.

На 8 декември Димо, Иван Велков (китара), Юри Божинов (бас) и Мартин Профиров (барабани) ще направят премиерата на чисто ново парче с работно заглавие „Приятел“. Всеки закупил билет за концерта, ще получи CD-то като подарък на входа на клуба. Естествено, групата ще погали слуха на феновете с вече любими парчета като „Юли“, „Седем“, „Обещавам“ и хитове като „Колело“ и „Вали“.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom FusionTiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *