P.I.F. представят албум на две сцени

P.I.F. представят албум на две сцени | MMTV Online

Най-добрите слънчеви и облачни песни на P.I.F. ще прозвучат на 7 декември 2018г. в City Stage

Горещо, с много рокендрол – такава ще е прогнозата за времето в столичния клуб City Stage на 7 декември 2018г., когато P.I.F. ще представят сборен албум с най-популярните си слънчеви и облачни песни.

Най-добрите слънчеви и облачни песни на P.I.F. ще прозвучат на 7 декември 2018г. в City Stage

В двойният диск ще намерят място поетични саундтраци на тъгата като „Приказка“, „Невидимо дете“ и „Обещавам“, както и гъделичкащи усмивката мелодии като „Юли“, „Колело“ и „Вали“.

„Тази вечер ще е изключително специална за нас, защото удоволствието ще бъде умножено по две – ще свирим на две сцени, съответно всеки от бандата ще има по два сета инструменти. Веселите парчета ще звучат много по-първично и изчистено, близо до стилистиката на The Beatles, а по-минорните ще са яко рокендрол, с безкомпромисен твърд звук.“

споделя фронтменът на P.I.F. Димо Стоянов.

Концертът в City Stage ще бъде последният с басиста Юрий Божинов и ще срещне публиката с новото попълнение в групата Христо Михалков.

„С Юрий ще направим сетът, който кара хората да танцуват, а бойното кръщение на Христо ще бъде „облачно“ , с парчета като „Свободен от теб“ и „Отлъчен“. Подготвяме и тематична мултимедия за репертоара на всяка от двете сцени.“

издава Димо.

Двойното CD с най-добрите слънчеви и облачни парчета на P.I.F. ще включва общо 26 заглавия и феновете, споделили емоцията от концерта на 7 декември 2018г., ще имат шанса първи да го закупят.

Билети за P.I.F на две сцени – най-облачните и най-слънчевите песни, ще намерите на bilet.bg на цена от 12лв. на предварителна продажба, а в деня на концерта ще се котират по 15лв.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *