Отиде си блусарят Буги Барабата

Отиде си блусарят Буги Барабата | MMTV Online
Тази нощ на 58 годишна възраст почина известният рок музикант и фронтмен на Бараби Блус Бенд – Буги Барабата

Съобщението дойде от колегите му от радио Z-Rock, където той беше водещ

“Нашият Буги тази нощ си отиде… Нямаме думи… съкрушени сме”.

През последните години той водеше сутрешния блок “Буги тайм” и вечерното “Нека бъде рок“. Тази година бандата му щеше да навърши 25 години от основаването си.

Буги е роден на 24 декември 1960 г. в София с името Марио Събев

Буги е основател на Бараби Блус Бенд, които са известни с албумите “Песни от гаража”, “Лоши времена”, “Срещу вятъра” и други. Той е съавтор на легендарното парче на Васко Кръпката “Няма бира”. Написал е и песента “Равносметка” за Георги Минчев.

Със своето неповторимо чувство за самоирония той обичаше да казва за себе си:

"Толкова съм стар, че съм свирил рок на абитуриентския бал на Тутанкамон и съм крал дъски от Ноевия ковчег, за да си правя електрически китари."

“Толкова съм стар, че съм свирил рок на абитуриентския бал на Тутанкамон и съм крал дъски от Ноевия ковчег, за да си правя електрически китари.”

Заради характерния си външен вид Буги често се шегуваше, че като го питат какво работи, той отговаря “шофьор на камион“. Всъщност той е професионален шофьор на камион към авиокомпания “Балкан” още от 17-годишен.

Причините за смертта му все още не се съобщават.

Почивай в мир, Буги!

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *