Стефан Вълдобрев на минитурне в Европа

Стефан Вълдобрев на минитурне в Европа. MMTV Online Poster of Stefan Vuldobrev and The Usual Suspects minitour in Europe

Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени ще гостуват в Лондон днес, 20 октомври 2017

Събитието ще се състои в легендарния The 100 Club на Оксфорд Стрийт и се организира от самия клуб и традиционния им български партньор – Строежа, и местния им филиал Liveprom.

mmtv-stefan-vuldobrev-1.jpeg

Концертът е втори за Стефан Вълдобрев в столицата на Великобритания, но първи в един от най-значимите клубове в света. 

The 100 Club е домакин на групи като The Rolling Stones, Metallica, Paul McCartney, Louis Armstrong, B.B. King, Rod Stewart, Sex Pistols и стотици още престижни имена за забележителната си 75-годинишна история.

Публиката в Лондон ще има възможност да види и чуе на живо изпълненията на добре познати песни. Част, от които: „Рай“, „Едно“, „Към“, „Аз ли съм или не съм?“, „Фойерверк“, „Силикон“, „Тя“ и много други. Ще чуят и песните от супер-успешиня последен албум на Обичайните заподозрени – “10 ½”. Обичайните заподозрени пътуват в състав Веселин Веселинов-Еко (бас-китара), Мирослав Иванов (китара, вокали) и Стоян Янкулов-Стунджи (барабани).

Вратите на The 100 Club този петък, 20 октомври, отварят в 19:00 ч. местно време (7:00 pm), а концертната част ще стартира в 20:00 ч. с половинчасов сет на английската група Four Dead Crows, които ще подгреят за близо двучасовия лайв на българската банда. Билети се предлагат в мрежата на WeGotTickets и Biletto на цени от 17 паунда на предварителна продажба и 22 паунда на място.

Броят на билетите е ограничен до 300, поради, което организаторите препоръчват предварителното закупуване!

mmtv-stefan-vulfdobrev-2.jpg
Концертът на Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени в Лондон е част от минитурне в Европа. То включва гостуване в Люксембург, Брюксел кактои два концерта в София. Вторият лайф в столицата бе обявен след като първият бе абсолютно разпродаден две седмици преди датата. Домакин и на двете събития е клуб Терминал 1 (ул. Леге 10). Билетите за новата концертна дата вече се предлагат в мрежата на Eventim.bg на цени от 12 лв. на предварителна продажба и 15 лв. в самия ден и на място. Броят им отново е ограничен, а поради силния интерес препоръчваме да побързате със закупуването!

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom FusionTiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *